Markisentücher fertig konfektioniert

Zonneschermdoeken

Zonneschermdoek op maat gemaakt voor vervanging bestaande doek

U hebt al een zonnescherm en wilt het zonneschermdoek vervangen – wij ondersteunen u graag bij dit project! Om het nieuwe doek te bestellen, hebben we enkel de afmetingen van de uitval en breedte van uw zonnescherm nodig. En als uw zonnescherm een volant heeft, kunt u deze – met een golvende of met een rechte onderkant – tegelijkertijd bestellen.

Kies uit meer dan 150 verschillende zonweringdoeken in effen, blokstrepen of meerstrepen. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om uit te kiezen voor het type zoom. De gekozen zoom wordt aan de voor- en achterkant van de doek gemaakt. Alle zomen blijven aan de zijkanten open, zodat bevestigingsstangen of latten kunnen worden aangebracht. Sommige zomen hebben al een geÔntegreerd PVC-rondsnoer.

 • Op maat gemaakt
 • max. breedte: 1000 cm
 • max. uitval: 510 cm
 • Verschillende zoom varianten
 • Als optie 20 cm hoge volant in verschillende vormen

Zonneschermdoeken vernieuwen

Gedurende de tijd kan het zonneschermdoek worden aangetast door weersinvloeden, vervuiling of normale slijtage. Een intact zonneschermdoek is belangrijk, want wanneer het doek zijn elasticiteit verliest, scheuren vertoont of verbleekt, kan het zijn functie als zon- en UV-bescherming niet meer optimaal vervullen.

Bovendien voorkomt een intact doek schade aan de markiesconstructie, een intact doek zorgt voor een gelijkmatige spanning en ontlast het markiesframe, waardoor het langer meegaat en minder vatbaar is voor beschadigingen. Vernieuw uw zonneschermdoek met een doek van ons, zodat uw markies deze zomer weer volledig functioneel is. Configureer nu uw zonneschermdoek tot op de millimeter nauwkeurig.

Met een nieuw zonneschermdoek kunt u ook het uiterlijk van uw markies aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat u uw terras of balkon een nieuwe uitstraling kunt geven. Of u nu kiest voor een modern, subtiel ontwerp of een opvallend patroon, een nieuw doek kan uw buitenruimte verfrissen en verbeteren.

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen en multistrepen.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

EUROPE 2090: Volant

Bent u op zoek naar iets bijzonders, een waardevolle aanvulling op uw zonnescherm? Waarom verfraait u uw zonnescherm niet met een volant? Het hoofddoel van een zonnescherm is bescherming tegen direct zonlicht. Een volant breidt deze bescherming uit door het onderste deel van het zonnescherm aan te vullen. Dit is vooral handig om hinderlijke schitteringen te vermijden en een aangename schaduw op ooghoogte te garanderen. Geef uw zonnescherm een extra decoratief element met een volant.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel