Serre zonnescherm EUROPE 3000

Serre zonnescherm EUROPE 3000

Dit zonweringsysteem wordt op uw serre aangebracht en vormt zo met haar goedgevormde frame een harmonisch geheel. Op rails glijdt het door u gekozen doek over het dak van uw serre, zodat zonlicht en warmte gereflecteerd en geabsorbeerd kunnen worden en een aangename lichthoeveelheid uw serre binnenvalt. U hebt keuze uit vele verschillende soorten doek en dessins van hoogwaardige kwaliteit, die in elk opzicht aansluiten bij uw persoonlijke wensen. De vierzijdig gesloten cassette beschermt het zonweringdoek tegen vuil en andere omgevingsinvloeden.

  • max. breedte: 500 cm
  • max. breedte voor 2 gekoppelde systemen: 1000 cm
  • max. uitval: 500 cm
  • Framekleur: Wit, Ivoor, Bruin, Antraciet structuur, Zwart structuur of speciale RAL-kleur
  • Eenvoudige installatie
  • Comfortabele bediening door elektrische aandrijving
Adviesprijs vanaf 2.604 € vanaf 2.291 €
Configureren

Zonnescherm voor serre met grote doekkeuze

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige en blokgestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier tot 4 kleurstalen op. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

Voor een betere afwatering en een langere levensduur van het doek zijn oogjes geplaatst in het midden van het doek en op ongeveer 60 mm van de onderrand van het doek. Dit voorkomt de vorming van een waterzak bij regen.

De varianten van EUROPE 3000

De EUROPE 3000 is de ideale zonnescherm voor uw serre – afhankelijk van de grootte van uw serre kunt u kiezen tussen een enkele of dubbele module.

Enkele module

EUROPE 3000 als enkele module

Het serre zonnescherm EUROPE 3000 is beschikbaar als enkele module met een maximale breedte en maximale uitval van elk 5 m.

Dubbele module - 2 gekoppelde installaties

EUROPE 3000 als dubbele module

Het serre zonnescherm EUROPE 3000 is optioneel ook beschikbaar als dubbele module met een maximale breedte van 10 m. In dit geval worden 2 symmetrische zonneschermen gekoppeld en samen met ťťn motor bediend.

Technische details

Om het serre zonnescherm te monteren, bevestigt u eerst de voetjes op het serredak en let u erop dat ze precies in het midden van de geleiderails worden gemonteerd. Wij adviseren de bovenste voetjes ca. 100 mm van de cassette en de onderste voetjes ca. 100 mm van de onderkant van het profiel te monteren.

Zijaanzicht als schematische weergave

Zijaanzicht, alle maten in mm

  1. uitval
  2. voet
  3. hogt voet
  4. doekrolsteun (vanaf uitval 375 cm, wordt op de geleiderails aangebracht)