Garagentor/Rolltor an einer Garage vor der Mutter und Kind Fußball spielen

Roldeuren

Rolpoorten sluiten uw garage veilig af en beschermen deze tegen weersinvloeden, diefstal en nieuwsgierige blikken. In tegenstelling tot gebruikelijke swing- of draaideuren, bieden rolpoorten veel meer vrije ruimte in en voor de garage. Zo kunt u uw auto vlak voor de garage parkeren of daar gemakkelijk wat neerzetten, waarbij u toch vrije toegang hebt tot uw garage.

De rolpoort werkt in principe als een rolluik voor de garage. Net als bij een rolluik voor een raam, wordt het hangend deel van de rolpoort naar boven getrokken en in de rolluikkast opgerold. De rolpoort is veilig en flexibel en is in vrijwel elke garage-opening aan te passen. Het hangend deel van de rolpoort, ook pantser genoemd, is in verschillende uitvoeringen mogelijk. Deze variŽren van standaard tot hout-look. Voor een betere ventilatie en daglicht in de ruimte kunnen ventilatiesleuven en kijkvensterprofielen in de lamellen van de rolpoortpantser worden geÔntegreerd. De rolpoort wordt door een motor aangedreven. Bijzonder praktisch is de draadloze bediening zodat de garage rechtstreeks vanuit de auto kan worden geopend. Een ingebouwde uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur bij het sluiten stopt zodra deze op een hindernis loopt.

Auto vor einem Garagentor

Garagedeuren

De garagedeur M511 is de meestverkochte rolpoort voor een voordelige prijs. De garagedeur is voorzien van kast en buismotor. Voor het pantser van onze garagepoort wordt het profiel M511 gebruikt. De garagedeuren zijn in maximaal acht standaard en vier speciale kleuren verkrijgbaar. Om het gemak voor u te verhogen, zijn talrijke opties beschikbaar om de garagedeur automatisch te openen en sluiten.

  • Garagedeur profiel M511
  • Profielhoogte 55 mm
  • Extra comfort-opties
  • Tot 12 kleuren mogelijk
vanaf
1.065 EUR
959 EUR
Configureren
Rolltor in einer Garage

Roldeuren

De rolpoorten zijn voorzien van kast, buismotor, afrolbeveiliging, stalen afdekkappen en oprolautomaat. Onze rolpoort is verkrijgbaar met het profiel T77 – met dit grote pantserprofiel is het mogelijk om zowel kijkvensters als ventilatiegleuven te integreren. De rolpoort is in maximaal zes standaard kleuren en in acht speciale kleuren verkrijgbaar.

  • Roldeur profiel T 77
  • Profielhoogte 77 mm
  • Kijkvensters of ventilatieroosters als optie
  • Extra comfort-opties
  • Tot 12 kleuren mogelijk
vanaf
1.974 EUR
1.777 EUR
Configureren