Uitvalscherm EUROPE 2090
Die Fallarmmarkise 2090
Zonnescherm Uitvalscherm EUROPE 2090
Markisenwelle der Markise EUROPE 2090 mit Wandhalter und grünem Markisentuch
Zonnescherm Uitvalscherm EUROPE 2090
Seitenansicht der ausgefahrenen Markise EUROPE 2090 des Typs K (mit Kassette)
Zonnescherm Uitvalscherm EUROPE 2090 - Typ K (mit Kassette)
das Ausfallprofil der Markise Europe 2090 des Typs K
Zonnescherm Uitvalscherm EUROPE 2090 - Typ K (mit Kassette)

Uitvalscherm EUROPE 2090

Het extreem robuuste uitvalscherm EUROPE 2090 is speciaal ontwikkeld voor grote afmetingen. Daarvoor zorgen vooral de uitvalarmen met binnen veren voor steeds optimale doekspanning. Deze zonnescherm kan optioneel met spanrek voor montage zonder lastig boren op balkons worden gemonteerd.

  • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 175 cm
  • Framekleur Wit of Grijs
  • Met optie cassette voor bescherming tegen weer en vuil
  • Als klemzonnescherm ideaal voor huurobjecten, omdat er niet geboord hoeft te worden
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Windklasse 2 bij breete 500 cm en uitval 160 cm

EUROPE 2090: het universele uitvalscherm

EUROPE 2090: Volant

Met een maximale breedte van 600 cm en een maximale uitvallengte van 175 cm kunt u bijna elke loggia en elk balkon individuele zicht- en zonwering geven. Voor huurwoningen raden wij montage met spanstandaards aan, waarmee het zonnescherm tussen de vloer en het plafond van het balkon wordt geklemd.

Het uitvalscherm EUROPE 2090 is reeds met een volant uitgerust (optioneel bij type K), waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. De volant biedt het zonnescherm in uitgeschoven toestand extra decoratieve zonwering.

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier 3 kleurstalen op, helemaal gratis. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2090: Type K

Zonnescherm EUROPE 2090 kan bovendien worden uitgerust met een cassette (type K), die doek en zonnescherm beschermt tegen omgevingsinvloeden en vuil.

EUROPE 2090: Arm met armhouder

De bijzonder robuuste uitvalarmen met interne veren zorgen ook bij grote afmetingen altijd voor een optimale doekspanning.

EUROPE 2090: Montage

Door het zonnescherm in te haken op de reeds bevestigde console is een uiterst snelle wand-, plafond- of nismontage mogelijk.

EUROPE 2090 met klembevestiging

EUROPE 2090: Klembevestiging met spanstandaards

Het uitvalscherm EUROPE 2090 is optimaal geschikt voor huurwoningen met balkon, omdat hij optioneel met spanstandaards gemonteerd kan worden. De spanstandaards worden heel eenvoudig tussen de vloer en het plafond van het balkon geklemd. De consoles worden om de spanstandaards bevestigd, waar vervolgens het zonnescherm in wordt gehangen. De armen van het zonnescherm worden in een glijgroef op de spanstandaards bevestigd en zijn in de hoogte verstelbaar.

De spanstandaards in detail

EUROPE 2090: Dwarsdoorsnede spanstandaards

De spanstandaards voor het uitvalscherm EUROPE 2090 bestaan uit een stabiel geŽxtrudeerd aluminiumprofiel met een wanddikte van 2 mm. De spanstandaards zijn verkrijgbaar in een maximale hoogte van 350 cm en +/- 10 cm verstelbaar.