Uitvalscherm EUROPE 2090

Uitvalscherm EUROPE 2090

Het extreem robuuste uitvalscherm EUROPE 2090 is speciaal ontwikkeld voor grote afmetingen. Daarvoor zorgen vooral de uitvalarmen met binnen veren voor steeds optimale doekspanning. Deze zonnescherm kan optioneel met spanrek voor montage zonder lastig boren op balkons worden gemonteerd.

 • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 175 cm
 • Framekleur Wit of Grijs
 • Met optie cassette voor bescherming tegen weer en vuil
 • Als klemzonnescherm ideaal voor huurobjecten, omdat er niet geboord hoeft te worden
 • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
 • Windklasse 2 bij breete 500 cm en uitval 160 cm
Adviesprijs vanaf 403 € vanaf 347 €
Configureren
EUROPE 2090: Type K

Zonnescherm EUROPE 2090 kan bovendien worden uitgerust met een cassette (type K), die doek en zonnescherm beschermt tegen omgevingsinvloeden en vuil.

EUROPE 2090: Arm met armhouder

De bijzonder robuuste uitvalarmen met interne veren zorgen ook bij grote afmetingen altijd voor een optimale doekspanning.

EUROPE 2090: Montage

Door het zonnescherm in te haken op de reeds bevestigde console is een uiterst snelle wand-, plafond- of nismontage mogelijk.

Zonneschermdoeken

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen, multistrepen en Waterproof.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

Waterdichte zonneschermdoeken

Een doek uit de Waterproof-collectie biedt een aantal opmerkelijke eigenschappen die het onderscheiden van conventionele zonneschermdoeken. Het meest indrukwekkende kenmerk is ongetwijfeld de vrijwel waterdichte structuur. Met een waterdichtheid van ongeveer 1200 mm is dit doek extreem bestand tegen regen. Het beschermt drie keer langer tegen het binnendringen van water dan conventionele zonneschermdoeken. Bovendien is het doek voorzien van een water- en vuilafstotende impregnering. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vervuilingen moeiteloos en zonder residu van het doekoppervlak worden verwijderd.

Bent u op zoek naar iets bijzonders, een waardevolle aanvulling op uw zonnescherm? Waarom verfraait u uw zonnescherm niet met een volant? Het hoofddoel van een zonnescherm is bescherming tegen direct zonlicht. Een volant breidt deze bescherming uit door het onderste deel van het zonnescherm aan te vullen. Dit is vooral handig om hinderlijke schitteringen te vermijden en een aangename schaduw op ooghoogte te garanderen. Geef uw zonnescherm een extra decoratief element met een volant.

EUROPE 2090: het universele uitvalscherm

EUROPE 2090: Volant

Met een maximale breedte van 600 cm en een maximale uitvallengte van 175 cm kunt u bijna elke loggia en elk balkon individuele zicht- en zonwering geven. Voor huurwoningen raden wij montage met spanstanders aan, waarmee het zonnescherm tussen de vloer en het plafond van het balkon wordt geklemd.

Het uitvalscherm EUROPE 2090 is reeds met een volant uitgerust (optioneel bij type K), waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. De volant biedt het zonnescherm in uitgeschoven toestand extra decoratieve zonwering.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2090 met klembevestiging

EUROPE 2090: Klembevestiging met spanstanders

Het uitvalscherm EUROPE 2090 is optimaal geschikt voor huurwoningen met balkon, omdat hij optioneel met spanstanders gemonteerd kan worden. De spanstanders worden heel eenvoudig tussen de vloer en het plafond van het balkon geklemd. De consoles worden om de spanstanders bevestigd, waar vervolgens het zonnescherm in wordt gehangen. De armen van het zonnescherm worden in een glijgroef op de spanstanders bevestigd en zijn in de hoogte verstelbaar.

De spanstanders in detail

EUROPE 2090: Dwarsdoorsnede spanstanders

De spanstanders voor het uitvalscherm EUROPE 2090 bestaan uit een stabiel geŽxtrudeerd aluminiumprofiel met een wanddikte van 2 mm en telkens ťťn verstelbare plaatvoet bovenaan en onderaan. De spanstanders zijn verkrijgbaar in een maximale hoogte van 350 cm en +/- 10 cm verstelbaar.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel