Serre zonnescherm EUROPE 3000

Serre zonnescherm EUROPE 3000

Dit zonweringsysteem wordt op uw serre aangebracht en vormt zo met haar goedgevormde frame een harmonisch geheel. Op rails glijdt het door u gekozen doek over het dak van uw serre, zodat zonlicht en warmte gereflecteerd en geabsorbeerd kunnen worden en een aangename lichthoeveelheid uw serre binnenvalt. U hebt keuze uit vele verschillende soorten doek en dessins van hoogwaardige kwaliteit, die in elk opzicht aansluiten bij uw persoonlijke wensen. De vierzijdig gesloten cassette beschermt het zonweringdoek tegen vuil en andere omgevingsinvloeden.

 • max. breedte: 500 cm
 • max. breedte voor 2 gekoppelde systemen: 1000 cm
 • max. uitval: 500 cm
 • Framekleur: Wit, Ivoor, Bruin, Antraciet structuur, Zwart structuur of speciale RAL-kleur
 • Eenvoudige installatie
 • Comfortabele bediening door elektrische aandrijving

Markise für Wintergarten mit großer Stoffauswahl

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze markiesdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze markiesdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni en blokstrepen.

Voor een betere afwatering en een langere levensduur van het doek zijn oogjes geplaatst in het midden van het doek en op ongeveer 60 mm van de onderrand van het doek. Dit voorkomt de vorming van een waterzak bij regen.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

De varianten van EUROPE 3000

De EUROPE 3000 is de ideale zonnescherm voor uw serre – afhankelijk van de grootte van uw serre kunt u kiezen tussen een enkele of dubbele module.

Enkele module

EUROPE 3000 als enkele module

Het serre zonnescherm EUROPE 3000 is beschikbaar als enkele module met een maximale breedte en maximale uitval van elk 5 m.

Dubbele module - 2 gekoppelde installaties

EUROPE 3000 als dubbele module

Het serre zonnescherm EUROPE 3000 is optioneel ook beschikbaar als dubbele module met een maximale breedte van 10 m. In dit geval worden 2 symmetrische zonneschermen gekoppeld en samen met ťťn motor bediend.

Technische details

Om het serre zonnescherm te monteren, bevestigt u eerst de voetjes op het serredak en let u erop dat ze precies in het midden van de geleiderails worden gemonteerd. Wij adviseren de bovenste voetjes ca. 100 mm van de cassette en de onderste voetjes ca. 100 mm van de onderkant van het profiel te monteren.

Zijaanzicht als schematische weergave

Zijaanzicht, alle maten in mm

 1. uitval
 2. voet
 3. hogt voet
 4. doekrolsteun (vanaf uitval 375 cm, wordt op de geleiderails aangebracht)
Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel