Knikarmscherm EUROPE 4080

Knikarmscherm EUROPE 4080

Het zonnescherm EUROPE 4080 heeft een lichte, vrijhangende constructie, die bijzonder geschikt is voor het beschaduwen van kleine terrassen of balkons. De volledige constructie van het zonnescherm valt op door de universele wand-plafond-houder, die een snelle en eenvoudige montage mogelijk maken. Tevens is de hellingshoek van het zonnescherm tot 70 graden instelbaar. Het gebruik van de flyer-ketting in de armconstructie in combinatie met de nauwkeurig uitgevoerde scharnieren zorgt voor een duurzame werking. De constructie van het zonnescherm is gepoedercoat en in vijf standaardkleuren gelakt.

 • max. breedte: 500 cm
 • max. uitval: 310 cm
 • Verschillende framekleuren
 • Hellingshoek instelling: 5° - 70°
 • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
 • Windklasse 1 bij breete 500 cm en uitfal 310 cm
Adviesprijs vanaf 737 € vanaf 634 €
Configureren

Details van het zonnescherm EUROPEģ 4080

Detailaanzicht van het zonnescherm EUROPEģ 4080
 1. Valprofieleindkap
 2. Universele houder
 3. Knikarm
 4. Valprofiel
Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige en blokgestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier tot 4 kleurstalen op. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

Gestellfarben

Naast verschillende zonneschermstoffen bieden wij verschillende framekleuren aan, zodat u uw zonnescherm verder kunt personaliseren.

 • Wit (RAL 9010)
 • Zilver (RAL 9006)
 • Ivoor (RAL 1015)
 • Bruin (RAL 8014)
 • Antraciet structuurlak (FSM 71319)

Montage met universele wand-plafond-houder

Universele houders voor wand- en plafondbevestiging zonnescherm 4080

De universele houders van het zonnescherm 4080 passen zich aan uw bouwkundige omstandigheden aan en kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd.

Skitser til den plads, der er nÝdvendig til montering

Montageafmetingen

EUROPE 2060: Volant

Het knikarmscherm EUROPE 4080 is met een volant uitgerust, waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. In teruggetrokken toestand van het zonnescherm bedekt de volant de knikarmen en in uitgeschoven toestand vormt hij een extra decoratieve zonwering.

Detailaanzicht van een telescoopstang voor zonneschermen

Bij het zonnescherm EUROPE 4080 krijgt u optioneel ook telescoopstangen, waarmee u het uitvalprofiel van het zonnescherm kunt vergrendelen en in de gewenste positie kunt stabiliseren. De telescoopstangen zijn per paar verkrijgbaar en in de hoogte uittrekbaar van 145 tot 235 cm.