Knikarmscherm EUROPE 2080

Knikarmscherm EUROPE 2080

Om het knikarmscherm EUROPE 2080 voor balkons en loggia's te kunnen inzetten, wordt een bijzonder robuuste en lichte bouwwijze gebruikt. Er worden speciaal ontwikkelde universele consoles gebruikt, die probleemloze montage aan plafond, muur en kozijn waarborgen.

 • Maximale breedte: 400 cm, maximale uitval: 260 cm
 • Framekleur Wit of Grijs
 • Bijzonder eenvoudige en snelle montage
 • Regengoot in zonneschermdak
 • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
 • Windklasse 1 bij breete 400 cm en uitval 210 cm

EUROPE 2080: het lichte knikarmscherm

EUROPE 2080:Detailaanzicht van de console van een zonnescherm 2080

Voor het knikarmscherm EUROPE 2080 is gekozen voor een bijzonder robuuste en lichte constructie waardoor hij bijzonder geschikt is voor balkons en loggia's. De speciaal ontwikkelde consoles zorgen niet alleen voor een eenvoudige, probleemloze installatie aan het plafond, de wand of nissen, maar zijn ook nog eens zo robuust dat er geen extra consolebuis nodig is. EUROPE 2080 is tot in de puntjes doordacht en overtuigt met zijn duidelijk, eenvoudig design.

U ontvangt het knikarmscherm met krukaandrijving en een volledig gesloten onderhoudsvrij wormwiel. Motorbediening is optioneel ook mogelijk.

EUROPE 2080: Knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2080 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale ketting van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 8.000 bedieningscycli). EUROPE 2080 is bovendien heel stabiel dankzij de extreem robuuste console en speciaal uitgeruste knikarmen.

EUROPE 2080: Montage

Met behulp van de twee universele consoles, die elk aan de buitenkant worden bevestigd, is een uiterst snelle en eenvoudige wand-, plafond- of nismontage mogelijk. Daarna wordt het zonnescherm in de consoles gehangen.

EUROPE 2080: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2080 kan ingesteld worden van 3 tot 90į.

Zonneschermdoeken

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen, multistrepen en Waterproof.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

Waterdichte zonneschermdoeken

Een doek uit de Waterproof-collectie biedt een aantal opmerkelijke eigenschappen die het onderscheiden van conventionele zonneschermdoeken. Het meest indrukwekkende kenmerk is ongetwijfeld de vrijwel waterdichte structuur. Met een waterdichtheid van ongeveer 1200 mm is dit doek extreem bestand tegen regen. Het beschermt drie keer langer tegen het binnendringen van water dan conventionele zonneschermdoeken. Bovendien is het doek voorzien van een water- en vuilafstotende impregnering. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vervuilingen moeiteloos en zonder residu van het doekoppervlak worden verwijderd.

Bent u op zoek naar iets bijzonders, een waardevolle aanvulling op uw zonnescherm? Waarom verfraait u uw zonnescherm niet met een volant? Het hoofddoel van een zonnescherm is bescherming tegen direct zonlicht. Een volant breidt deze bescherming uit door het onderste deel van het zonnescherm aan te vullen. Dit is vooral handig om hinderlijke schitteringen te vermijden en een aangename schaduw op ooghoogte te garanderen. Geef uw zonnescherm een extra decoratief element met een volant.

Volant

EUROPE 2080: Volants

Het knikarmscherm EUROPE 2080 is reeds met een volant uitgerust, waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. In teruggetrokken toestand van het zonnescherm bedekt de volant de knikarmen en in uitgeschoven toestand vormt hij een extra decoratieve zonwering.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel