Knikarmscherm EUROPE 2080

Knikarmscherm EUROPE 2080

Om het knikarmscherm EUROPE 2080 voor balkons en loggia's te kunnen inzetten, wordt een bijzonder robuuste en lichte bouwwijze gebruikt. Er worden speciaal ontwikkelde universele consoles gebruikt, die probleemloze montage aan plafond, muur en kozijn waarborgen.

  • Maximale breedte: 400 cm, maximale uitval: 260 cm
  • Framekleur Wit of Grijs
  • Bijzonder eenvoudige en snelle montage
  • Regengoot in zonneschermdak
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Windklasse 1 bij breete 400 cm en uitval 210 cm
Adviesprijs vanaf 672 € vanaf 578 €
Configureren

EUROPE 2080: het lichte knikarmscherm

EUROPE 2080:Detailaanzicht van de console van een zonnescherm 2080

Voor het knikarmscherm EUROPE 2080 is gekozen voor een bijzonder robuuste en lichte constructie waardoor hij bijzonder geschikt is voor balkons en loggia's. De speciaal ontwikkelde consoles zorgen niet alleen voor een eenvoudige, probleemloze installatie aan het plafond, de wand of nissen, maar zijn ook nog eens zo robuust dat er geen extra consolebuis nodig is. EUROPE 2080 is tot in de puntjes doordacht en overtuigt met zijn duidelijk, eenvoudig design.

U ontvangt het knikarmscherm met krukaandrijving en een volledig gesloten onderhoudsvrij wormwiel. Motorbediening is optioneel ook mogelijk.

EUROPE 2080: Knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2080 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale ketting van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 8.000 bedieningscycli). EUROPE 2080 is bovendien heel stabiel dankzij de extreem robuuste console en speciaal uitgeruste knikarmen.

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier tot 4 kleurstalen op. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2080: Montage

Met behulp van de twee universele consoles, die elk aan de buitenkant worden bevestigd, is een uiterst snelle en eenvoudige wand-, plafond- of nismontage mogelijk. Daarna wordt het zonnescherm in de consoles gehangen.

EUROPE 2080: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2080 kan ingesteld worden van 3 tot 90į.

EUROPE 2080: Volants

Het knikarmscherm EUROPE 2080 is reeds met een volant uitgerust, waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. In teruggetrokken toestand van het zonnescherm bedekt de volant de knikarmen en in uitgeschoven toestand vormt hij een extra decoratieve zonwering.