Knikarmscherm EUROPE 2060 gold
Zonnescherm Knikarmscherm EUROPE 2060 gold - Ansicht der ausgefahrenen Markise
Zonnescherm Knikarmscherm EUROPE 2060 gold - Ansicht des Ausfallprofiles
Zonnescherm Knikarmscherm EUROPE 2060 - Stützlager mit Rollen
Zonnescherm Knikarmscherm EUROPE 2060 gold
Zonnescherm Knikarmscherm EUROPE 2060 gold

Knikarmscherm EUROPE 2060 gold

Ons knikarmscherm EUROPE 2060 gold is ook geschikt voor grote afmetingen. GeŽxtrudeerde armlagers en rolsteunlagers zorgen voor stabiliteit. Een innovatief product, uitgerijpt en met vele opties.

  • Maximale breedte: 400 cm, maximale uitval: 250 cm
  • Framekleur wit, ivoor, grijs of brun
  • Hellingshoek instelling: 3° - 60°
  • Optioneel met kap als weerbescherming
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Windklasse 2 bij breete 600 cm en uitval 360 cm

EUROPE 2060 gold: het veelzijdige knikarmscherm

Foto van een open knikarmscherm 2060 gold

Om het knikarmscherm EUROPE 2060 gold ook bij grote afmetingen te kunnen gebruiken, is het zonnescherm ontwikkeld met een gegalvaniseerde en gepoedercoate vierkante montagebuis van 40 × 40 mm, geŽxtrudeerde armlagers en rolsteunlagers.

Daarnaast beschikt hij over een geŽxtrudeerde aluminium regenkap en een nieuw steunlager met rollen (vanaf een zonneschermbreedte van 500 cm).

EUROPE 2060 gold: Knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2060 gold zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale riem van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Vanaf een breedte van 651 cm wordt een extra arm ingezet (behalve bij een uitval van 410 cm).

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl of waterdichte precontraint van 100 % merkpolyester. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating. Precontraintstoffen zijn vlamvertragend volgens DIN 4102 B1 en waterdicht tot een waterdruk van 1500 mm.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier 3 stofstalen op, helemaal gratis. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2060 gold: Volant

Het knikarmscherm EUROPE 2060 gold is met een volant uitgerust, waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. In teruggetrokken toestand van het zonnescherm bedekt de volant de knikarmen en in uitgeschoven toestand vormt hij een extra decoratieve zonwering.

EUROPE 2060 gold: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2060 gold kan ingesteld worden van 3° tot 60°. Zo kan zelfs een lage winterzon u niet verblinden.

Detailaanzicht van een telescoopstang voor zonneschermen

Indien gewenst ontvangt u van ons ook geschikte telescoopstangen. Hiermee kunt u het uitvalprofiel van het zonnescherm vergrendelen en stabiliseren in de gewenste positie. De telescoopstangen zijn per paar verkrijgbaar en uittrekbaar in de hoogte van 140 tot 250 cm.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2060 gold

EUROPE 2060 gold: Montage

Er zijn wandconsoles, plafond- en dakspanthouders beschikbaar voor de montage van EUROPE 2060 gold.

Alle afmetingen zijn in mm.

EUROPE 2060 gold: Montagebuisconsole

Na het monteren van de consoles wordt het zonnescherm met de montagebuis in de console gehangen.

Videobeschreibung:

Instructies voor de montage van het open knikarmscherm EUROPE 2060 gold en het koker zonnescherm EUROPE 2040 aan de wand, het plafond en aan dakspanten.

De instelling van de hellingshoek van het zonnescherm wordt ook uitgelegd.