Knikarmscherm EUROPE 2060 als Überdachung einer Terrasse

Knikarmscherm EUROPE 2060

Onze knikarmscherm EUROPE 2060 is ook geschikt voor grote afmetingen. GeŽxtrudeerde armlagers en rolsteunlagers zorgen voor stabiliteit. Een innovatief product, uitgerijpt en met vele opties, met name de Vario Volant en de Longline uitvoering.

 • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 410 cm
 • Framekleur wit of grijs
 • Regengoot in uitvalprofiel
 • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
 • Opties: Vario-Volant en Longline uitvoering
 • Windklasse 2 bij breete 600 cm en uitval 360 cm

EUROPE 2060: het veelzijdige knikarmscherm

EUROPE 2060: Armlager

Het knikarmscherm EUROPE 2060 is uitgerust met een gegalvaniseerde en gepoedercoate 40 mm montagebuis. Met de Longline-variant kan bij deze zonnescherm ook gekozen worden voor een breedte groter dan de uitval, waarbij de knikarmen onder elkaar geplaatst worden. EUROPE 2060 is verkrijgbaar tot een breedte van 6 m.

U ontvangt EUROPE 2060 met krukaandrijving en een volledig gesloten onderhoudsvrij wormwiel. Motorbediening is optioneel ook mogelijk.

EUROPE 2060: Knikarmscherm met band

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2060 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale riem van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Vanaf een breedte van 600 cm, bij een uitval van 410 en vario-volant wordt een geŽxtrudeerd vast armlager gebruikt.

EUROPE 2060: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2060 kan ingesteld worden van 3 tot 60į.

Detailaanzicht van een telescoopstang voor zonneschermen

Bij het zonnescherm EUROPE 2060 krijgt u optioneel ook telescoopstangen, waarmee u het uitvalprofiel van het zonnescherm kunt vergrendelen en in de gewenste positie kunt stabiliseren. De telescoopstangen zijn per paar verkrijgbaar en in de hoogte uittrekbaar van 140 tot 250 cm.

Zonneschermdoeken

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen, multistrepen en Waterproof.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

Waterdichte zonneschermdoeken

Een doek uit de Waterproof-collectie biedt een aantal opmerkelijke eigenschappen die het onderscheiden van conventionele zonneschermdoeken. Het meest indrukwekkende kenmerk is ongetwijfeld de vrijwel waterdichte structuur. Met een waterdichtheid van ongeveer 1200 mm is dit doek extreem bestand tegen regen. Het beschermt drie keer langer tegen het binnendringen van water dan conventionele zonneschermdoeken. Bovendien is het doek voorzien van een water- en vuilafstotende impregnering. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vervuilingen moeiteloos en zonder residu van het doekoppervlak worden verwijderd.

Bent u op zoek naar iets bijzonders, een waardevolle aanvulling op uw zonnescherm? Waarom verfraait u uw zonnescherm niet met een volant? Het hoofddoel van een zonnescherm is bescherming tegen direct zonlicht. Een volant breidt deze bescherming uit door het onderste deel van het zonnescherm aan te vullen. Dit is vooral handig om hinderlijke schitteringen te vermijden en een aangename schaduw op ooghoogte te garanderen. Geef uw zonnescherm een extra decoratief element met een volant.

EUROPE 2060: Volant

Het knikarmscherm EUROPE 2060 is met een volant uitgerust, waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. In teruggetrokken toestand van het zonnescherm bedekt de volant de knikarmen en in uitgeschoven toestand vormt hij een extra decoratieve zonwering.

Tot een uitval van 360 cm bieden wij u de optie van een vario-volant. Een vario-volant is een extra volant, die tot 150 cm per zwengel uitgeschoven kan worden (niet verkrijgbaar als Longline-variant).

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2060

EUROPE 2060: Montage

Er zijn wandconsoles en plafond- en dakspanthouders beschikbaar voor het monteren van EUROPE 2060.

EUROPE 2060: Montagebuisconsole

Na het monteren van de consoles wordt het zonnescherm met de montagebuis in de console gehangen.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel