Knikarmscherm EUROPE 2060 als Überdachung einer Terrasse

Knikarmscherm EUROPE 2060

Onze knikarmscherm EUROPE 2060 is ook geschikt voor grote afmetingen. GeŽxtrudeerde armlagers en rolsteunlagers zorgen voor stabiliteit. Een innovatief product, uitgerijpt en met vele opties, met name de Vario Volant en de Longline uitvoering.

  • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 410 cm
  • Framekleur wit of grijs
  • Regengoot in uitvalprofiel
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Opties: Vario-Volant en Longline uitvoering
  • Windklasse 2 bij breete 600 cm en uitval 360 cm

EUROPE 2060: het veelzijdige knikarmscherm

EUROPE 2060: Armlager

Het knikarmscherm EUROPE 2060 is uitgerust met een gegalvaniseerde en gepoedercoate 40 mm montagebuis. Met de Longline-variant kan bij deze zonnescherm ook gekozen worden voor een breedte groter dan de uitval, waarbij de knikarmen onder elkaar geplaatst worden. EUROPE 2060 is verkrijgbaar tot een breedte van 6 m.

U ontvangt EUROPE 2060 met krukaandrijving en een volledig gesloten onderhoudsvrij wormwiel. Motorbediening is optioneel ook mogelijk.

EUROPE 2060: Knikarmscherm met band

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2060 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale riem van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Vanaf een breedte van 600 cm, bij een uitval van 410 en vario-volant wordt een geŽxtrudeerd vast armlager gebruikt.

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier tot 4 kleurstalen op. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2060: Volant

Het knikarmscherm EUROPE 2060 is met een volant uitgerust, waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende uitvoeringen: golvend (zie afbeelding) en recht. In teruggetrokken toestand van het zonnescherm bedekt de volant de knikarmen en in uitgeschoven toestand vormt hij een extra decoratieve zonwering.

Tot een uitval van 360 cm bieden wij u de optie van een vario-volant. Een vario-volant is een extra volant, die tot 150 cm per zwengel uitgeschoven kan worden (niet verkrijgbaar als Longline-variant).

EUROPE 2060: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2060 kan ingesteld worden van 3 tot 60į.

Detailaanzicht van een telescoopstang voor zonneschermen

Bij het zonnescherm EUROPE 2060 krijgt u optioneel ook telescoopstangen, waarmee u het uitvalprofiel van het zonnescherm kunt vergrendelen en in de gewenste positie kunt stabiliseren. De telescoopstangen zijn per paar verkrijgbaar en in de hoogte uittrekbaar van 140 tot 250 cm.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2060

EUROPE 2060: Montage

Er zijn wandconsoles en plafond- en dakspanthouders beschikbaar voor het monteren van EUROPE 2060.

EUROPE 2060: Montagebuisconsole

Na het monteren van de consoles wordt het zonnescherm met de montagebuis in de console gehangen.