Cassettescherm EUROPE 2030 - Ansicht der ausgefahrenen Markise mit Montage an der Hauswand

Cassettescherm EUROPE 2030

Het zonnescherm EUROPE 2030 is een design cassette zonnescherm van de nieuwste generatie en perfect geschikt voor terras, balkon of loggia. Met zijn compacte en innovatieve vorm voegt hij elegantie en moderniteit toe aan de totale indruk van het gebouw. De hermetisch sluitende cassette zorgt voor bescherming tegen vuil en andere omgevingsinvloeden en garandeert een lange levensduur van het gehele zonnescherm.

Het zonnescherm wordt aan de muur of het plafond bevestigd door middel van twee consoles die links en rechts aan de buitenkant worden geplaatst. Het zonnescherm wordt vervolgens alleen in de consoles gehaakt en vastgezet.

  • max. breedte: 600 cm
  • max. uitval: 410 cm
  • Framekleur wit, grijs of antraciet structuur
  • Hellingshoek instelling: 5° - 65°
  • Standaard met elektrische aandrijving
  • Windklasse 1 bij breete 600 cm en uitfal 410 cm
  • Windklasse 2 bij breete 600 cm en uitfal 360 cm

EUROPE 2030: de speciale design cassettescherm

EUROPE 2030: Gedetailleerd zicht op de gesloten cassette

De EUROPE 2030 is een cassettescherm met inschuifbare knikarmen waarvan de maximale afmetingen een breedte van 600 cm en een uitval van 410 cm bereiken. Dit maakt deze zonnescherm ideaal voor het beschaduwen van grote terrassen of balkons.

De hermetisch sluitende cassette zorgt voor absolute duurzaamheid van de gehele zonnenscherm.

De cassettescherm wordt bediend door een motor met draaimomentuitschakeling. U kunt kiezen uit verschillende varianten – met of zonder radio. Integratie in een bestaand smarthome-netwerk is ook mogelijk.

EUROPE 2030: knikarmscherm met band

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2030 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale band van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Zonneschermdoeken

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen, multistrepen en Waterproof.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

Waterdichte zonneschermdoeken

Een doek uit de Waterproof-collectie biedt een aantal opmerkelijke eigenschappen die het onderscheiden van conventionele zonneschermdoeken. Het meest indrukwekkende kenmerk is ongetwijfeld de vrijwel waterdichte structuur. Met een waterdichtheid van ongeveer 1200 mm is dit doek extreem bestand tegen regen. Het beschermt drie keer langer tegen het binnendringen van water dan conventionele zonneschermdoeken. Bovendien is het doek voorzien van een water- en vuilafstotende impregnering. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vervuilingen moeiteloos en zonder residu van het doekoppervlak worden verwijderd.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.