Kassettenmarkise EUROPE 2020 silver
Cassettescherm EUROPE 2020 silver - Ansicht der ausgefahrenen Markise
Cassettescherm EUROPE 2020 silver - Ansicht der Markisenkassette

Cassettescherm EUROPE 2020 silver

Door het compleet gesloten systeem is dit zonnescherm altijd schoon en beschermd tegen vuil en andere weersinvloeden. Met zijn nieuwe en zachte contouren past het EUROPE 2020 silver uitstekend in bestaande montagesituaties.

  • Maximale breedte: 500 cm, maximale uitval: 310 cm
  • Framekleur wit, grijs of antraciet
  • Bijzonder eenvoudige en snelle montage
  • Regengoot in uitvalprofiel
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Windklasse 1 bij breete 500 cm en uitval 310 cm

EUROPE 2020 silver: de compacte cassettescherm

Cassette zonnescherm 2020 silver: Cassette

EUROPE 2020 silver is een gesloten cassettescherm met inschuifbare knikarmen, die maximaal een breedte van 500 cm en een uitval van 310 bereiken. Door het zonnescherm in te haken op de reeds aan de wand of het plafond bevestigde console is een uiterst snelle wand- of plafondmontage mogelijk. Het zonnescherm beschikt over een micro-instelling die de hermetische sluiting van de frontrails en de perfecte pasvorm van de profielen garandeert.

EUROPE 2020 silver: knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2020 silver zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale band van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl of waterdichte precontraint van 100 % merkpolyester. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating. Precontraintstoffen zijn vlamvertragend volgens DIN 4102 B1 en waterdicht tot een waterdruk van 1500 mm.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier 3 kleurstalen op, helemaal gratis. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2020 silver: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2020 silver kan ingesteld worden van 5° tot 80°.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2020 silver

EUROPE 2020 silver: Montage

Met behulp van twee wandconsoles die elk aan de buitenkant worden gemonteerd en in het zonnescherm worden gehangen, is een uiterst snelle montage van het zonnescherm EUROPE 2020 silver mogelijk (afb. linksboven). De 16 cm brede consoles (afb. rechtsboven) maken een gespreide montage mogelijk.

Alle afmetingen zijn in mm.

EUROPE 2020 silver: Plafondconsole en dakspanthouders

Er zijn speciale houders beschikbaar voor montage aan het plafond (afb. links) en aan dakspanten (afb. rechts).

Alle afmetingen zijn in mm.

Videobeschreibung:

Instructies voor de montage van het cassettescherm EUROPE 2020 en het koker zonnescherm EUROPE 2050 aan de wand, het plafond en aan dakspanten. De instelling van de hellingshoek van het zonnescherm wordt ook uitgelegd.