Cassettescherm EUROPE 2020 silver - Ansicht der ausgefahrenen Markise mit Montage an der Hauswand

Cassettescherm EUROPE 2020 silver

Door het compleet gesloten systeem is dit zonnescherm altijd schoon en beschermd tegen vuil en andere weersinvloeden. Met zijn nieuwe en zachte contouren past het EUROPE 2020 silver uitstekend in bestaande montagesituaties.

 • Maximale breedte: 500 cm, maximale uitval: 310 cm
 • Framekleur wit, grijs of antraciet structuur
 • Bijzonder eenvoudige en snelle montage
 • Regengoot in uitvalprofiel
 • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
 • Windklasse 1 bij breete 500 cm en uitval 310 cm

EUROPE 2020 silver: de compacte cassettescherm

Cassette zonnescherm 2020 silver: Cassette

EUROPE 2020 silver is een gesloten cassettescherm met inschuifbare knikarmen, die maximaal een breedte van 500 cm en een uitval van 310 bereiken. Door het zonnescherm in te haken op de reeds aan de wand of het plafond bevestigde console is een uiterst snelle wand- of plafondmontage mogelijk. Het zonnescherm beschikt over een micro-instelling die de hermetische sluiting van de frontrails en de perfecte pasvorm van de profielen garandeert.

EUROPE 2020 silver: knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2020 silver zijn uitgerust met geharde interne stalen veren evenals een armverbinding met speciale ketting van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 8.000 bedieningscycli).

EUROPE 2020 silver: Verstelbare hellingshoek

De hellingshoek van het zonnescherm EUROPE 2020 silver kan ingesteld worden van 5° tot 80°.

Zonneschermdoeken

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen, multistrepen en Waterproof.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

Waterdichte zonneschermdoeken

Een doek uit de Waterproof-collectie biedt een aantal opmerkelijke eigenschappen die het onderscheiden van conventionele zonneschermdoeken. Het meest indrukwekkende kenmerk is ongetwijfeld de vrijwel waterdichte structuur. Met een waterdichtheid van ongeveer 1200 mm is dit doek extreem bestand tegen regen. Het beschermt drie keer langer tegen het binnendringen van water dan conventionele zonneschermdoeken. Bovendien is het doek voorzien van een water- en vuilafstotende impregnering. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vervuilingen moeiteloos en zonder residu van het doekoppervlak worden verwijderd.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2020 silver

EUROPE 2020 silver: Montage

Met behulp van twee wandconsoles die elk aan de buitenkant worden gemonteerd en in het zonnescherm worden gehangen, is een uiterst snelle montage van het zonnescherm EUROPE 2020 silver mogelijk (afb. linksboven). De 16 cm brede consoles (afb. rechtsboven) maken een gespreide montage mogelijk.

Alle afmetingen zijn in mm.

EUROPE 2020 silver: Plafondconsole en dakspanthouders

Er zijn speciale houders beschikbaar voor montage aan het plafond (afb. links) en aan dakspanten (afb. rechts).

Alle afmetingen zijn in mm.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel