Stopgezet model
Cassettescherm EUROPE 2020 gold

Cassettescherm EUROPE 2020 gold

Designed by Robby Cantarutti. Met de eenvoudige wijze van montage, instellen en installatie staat de recente goldserie standaard garant voor betere veiligheidsnormen en kwaliteit.

 • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 310 cm
 • Framekleur wit of grijs
 • Algemeen geschikt voor loggia's, balkons en terrassen
 • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
 • Windklasse 1 bij breete 600 cm en uitval 310 cm

EUROPE 2020 gold: het compacte cassettescherm

Foto van een cassettescherm 2020 gold

EUROPE 2020 gold is een designer-cassettescherm voor loggia's, balkons en terrassen. Door het gesloten cassettesysteem blijft het doek van het zonnescherm altijd schoon en beschermd tegen vuil en andere omgevingsinvloeden. EUROPE 2020 gold beschikt over een micro-instelling die de hermetische sluiting van de frontrails en de perfecte pasvorm van de profielen garandeert.

De dakgoot in het uitvalprofiel zorgt voor een gelijkmatige afvoer van regenwater en voorkomt zo wateroverlast en schimmelgroei op het doek.

EUROPE 2020 gold: Knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2020 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren en een armverbinding met speciale riem van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Zonneschermdoeken

De kwaliteit van het zonneschermdoeken is cruciaal voor de levensduur van het zonnescherm. Daarom gebruiken we voor onze zonneschermdoeken 100% merkacryl. Merkacryl stoffen zijn geverfd met spin-dye technologie, kleurvast en vuil- en waterafstotend dankzij een speciale tefloncoating. Onze zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in de designs uni, blokstrepen, multistrepen en Waterproof.

Effengekleurde zonneschermdoeken

Deze collectie biedt voornamelijk effen stoffen in verschillende nuances. Een zonnescherm met een effen doek kan op het eerste gezicht onopvallend lijken, maar het heeft een bijzondere eigenschap die het tot een opvallend element van elk gebouw maakt. Een effen doek geeft het zonnescherm een tijdloze elegantie. Het biedt een eenvoudige maar toch aantrekkelijke esthetiek die past bij verschillende architectuurstijlen. Of het nu klassiek, modern of minimalistisch is, een zonnescherm met een effen doek past naadloos in het totaalbeeld en maakt de uitstraling van het gebouw compleet.

Zonneschermdoeken met blokstrepen

Hier wisselen gekleurde strepen af met witte of lichtere strepen. Een zonnescherm met blokstrepen is een bijzondere keuze om uw huis een stijlvolle touch te geven. De blokstrepen zijn een ontwerpelement dat direct in het oog springt. De heldere, horizontale lijnen geven het zonnescherm een moderne esthetiek en kunnen de visuele aantrekkingskracht van uw terras of balkon aanzienlijk verhogen. De patronen en kleurcombinaties kunnen worden aangepast aan uw individuele smaak en buitenruimte. Of u nu kiest voor felle contrasten of zachte tinten, het zonnescherm zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en naadloos passen bij uw bestaande ontwerpconcept.

Zonneschermdoeken met multistrepen

Met een doek uit de Fantasy (multistrepen) collectie krijgt u een harmonieus beeld van verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en strepen van verschillende breedtes, wat elk zonnescherm tot een eyecatcher maakt. Een zonnescherm met een doek met multistrepen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder aantrekkelijk zonnescherm. De verschillende kleuren en patronen van de strepen zorgen voor een levendige en uitnodigende uitstraling. Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp of een klassieke, tijdloze stijl verkiest, het doek met multistrepen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om de stijl van uw buitenruimte naar uw persoonlijke voorkeur aan te vullen.

Waterdichte zonneschermdoeken

Een doek uit de Waterproof-collectie biedt een aantal opmerkelijke eigenschappen die het onderscheiden van conventionele zonneschermdoeken. Het meest indrukwekkende kenmerk is ongetwijfeld de vrijwel waterdichte structuur. Met een waterdichtheid van ongeveer 1200 mm is dit doek extreem bestand tegen regen. Het beschermt drie keer langer tegen het binnendringen van water dan conventionele zonneschermdoeken. Bovendien is het doek voorzien van een water- en vuilafstotende impregnering. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vervuilingen moeiteloos en zonder residu van het doekoppervlak worden verwijderd.

Heeft u moeite met het nemen van een beslissing? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar! We bieden u de mogelijkheid om maximaal 4 stofstalen gemakkelijk naar uw huis te laten sturen. Op die manier kunt u in alle rust de verschillende stoffen bekijken en uw keuze maken. Om gebruik te maken van deze service, start u eenvoudigweg de zonnescherm-configurator en selecteert u bij de kleurkeuze voor de gewenste stof de knop Kleurstaal bestellen.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2020 ? gold

Overzicht van de montagemogelijkheden voor EUROPE 2020 gold

Het zonnescherm kan met twee consoles, elk aan de buitenkant, zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd. Daarna wordt het zonnescherm gewoon in de consoles gehangen. Optioneel zijn er 20 cm brede consoles beschikbaar, die een gespreide montage mogelijk maken.

Waar u deze zonnescherm ook monteert, u kunt altijd de hellingshoek verstellen. Bij wandmontage kan het zonnescherm tot 80į hellen en bij plafondmontage zelfs tot 85į.

Overzicht van de wand- en plafondconsole voor EUROPE 2020 gold

wand- en plafondconsole (alle afmetingen in mm)

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel