Stopgezet model
Cassettescherm EUROPE 2020 gold

Cassettescherm EUROPE 2020 gold

Designed by Robby Cantarutti. Met de eenvoudige wijze van montage, instellen en installatie staat de recente goldserie standaard garant voor betere veiligheidsnormen en kwaliteit.

  • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 310 cm
  • Framekleur wit of grijs
  • Algemeen geschikt voor loggia's, balkons en terrassen
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Windklasse 1 bij breete 600 cm en uitval 310 cm
Adviesprijs vanaf 1.516 € vanaf 1.303 €
Configureren

EUROPE 2020 gold: het compacte cassettescherm

Foto van een cassettescherm 2020 gold

EUROPE 2020 gold is een designer-cassettescherm voor loggia's, balkons en terrassen. Door het gesloten cassettesysteem blijft het doek van het zonnescherm altijd schoon en beschermd tegen vuil en andere omgevingsinvloeden. EUROPE 2020 gold beschikt over een micro-instelling die de hermetische sluiting van de frontrails en de perfecte pasvorm van de profielen garandeert.

De dakgoot in het uitvalprofiel zorgt voor een gelijkmatige afvoer van regenwater en voorkomt zo wateroverlast en schimmelgroei op het doek.

EUROPE 2020 gold: Knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2020 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren en een armverbinding met speciale riem van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier tot 4 kleurstalen op. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

Montage en instelling van het zonnescherm EUROPE 2020 ? gold

Overzicht van de montagemogelijkheden voor EUROPE 2020 gold

Het zonnescherm kan met twee consoles, elk aan de buitenkant, zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd. Daarna wordt het zonnescherm gewoon in de consoles gehangen. Optioneel zijn er 20 cm brede consoles beschikbaar, die een gespreide montage mogelijk maken.

Waar u deze zonnescherm ook monteert, u kunt altijd de hellingshoek verstellen. Bij wandmontage kan het zonnescherm tot 80į hellen en bij plafondmontage zelfs tot 85į.

Overzicht van de wand- en plafondconsole voor EUROPE 2020 gold

wand- en plafondconsole (alle afmetingen in mm)