Stopgezet model
Cassettescherm EUROPE 2010 gold

Cassettescherm EUROPE 2010 gold

Iedere dag en elk moment verbindt ons vlaggenschip onder de zonneschermen perfect design en overtuigende functionaliteit met vanzelfsprekende soevereiniteit. De dankzij dichtingen en een onzichtbare gemonteerde borstel hermetische sluiting van de cassette waarborgt een lang leven van het hele zonnescherm.

  • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 410 cm
  • Framekleur wit of grijs
  • Hellingshoek instelling: 0° - 40°
  • Naar keuze met Vario Volant. Deze volant kan worden uitgebreid een extra 150 cm met zwengelaandrijving.
  • Standaard met zwengel­aandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
  • Windklasse 2 bij breete 600 cm en uitval 360 cm
Adviesprijs vanaf 1.761 € vanaf 1.514 €
Deze artikel is momenteel niet beschikbaar.

EUROPE 2010 gold: het bijzondere cassettescherm

Foto van een cassettescherm 2010 gold

Dankzij de compacte en innovatieve vorm kan het gesloten designer-cassettescherm EUROPE 2010 gold aan alle eisen van de klant voldoen. Hij is bovendien perfect geschikt voor grote installaties, loggia's, balkons en terrassen en geeft zo ieder gebouw een moderne en elegante uitstraling.

De hermetische sluiting van de cassette door middel van afdichtingen garandeert een absolute lange levensduur van het zonnescherm in zijn geheel. Door de uiterst stabiele doekrol van 80 mm en het robuuste kantelscharnier voldoet deze zonnescherm aan de hoogste kwaliteitseisen.

Indien gewenst kan het zonnescherm EUROPE 2010 gold uitgerust worden met een volant.

EUROPE 2010 gold: knikarmscherm met ketting

De knikarmen van het zonnescherm EUROPE 2010 zijn uitgerust met geharde interne stalen veren en een armverbinding met speciale riem van de hoogste kwaliteitsklasse en bieden de langste houdbaarheid (getest tot 15.000 bedieningscycli).

Markisenstoffe

Voor onze zonneschermen gebruiken wij doeken van 100 % merkacryl. Merkacrylstoffen zijn spindopgekleurd, lichtecht en vuil- en waterafstotend dankzij de speciale tefloncoating.

Onze zonneschermdoeken zijn beschikbaar in eenkleurige, blokgestreepte en meervoudig gestreepte dessins. Kunt u niet kiezen? Dan sturen we u met plezier tot 4 kleurstalen op. Probeer ook eens het zonnescherm configurator en druk bij de kleurselectie voor de gewenste stof op Kleurstaal bestellen.

EUROPE 2010 gold: Wand- en plafondmontage

Cassettescherm EUROPE 2010 gold kan aangepast worden aan uw wensen. Dit geldt ook voor de montage. Met de bijbehorende houders kunt u het zonnescherm zowel aan de wand als aan het plafond bevestigen.

Op de afbeelding kunt u zien met hoeveel plaats u daarvoor rekening moet houden. Alle afmetingen zijn in mm.

EUROPE 2010 gold: Wand- en plafondmontage met vario-volant

Indien gewenst, kan het zonnescherm EUROPE 2010 gold ook met een vario-volant worden uitgerust (max. uitval 310 cm). Dit biedt dan de mogelijkheid om de volant tot 150 cm per zwengel uit te schuiven (niet verkrijgbaar als Longline-variant).

Ook met deze uitrusting kunt u het zonnescherm, indien gewenst, aan de wand (afb. links) of aan het plafond (afb. rechts) monteren.

EUROPE 2010 gold: Bevestiging met dakspanthouder

Met de speciale dakspanthouders is een montage direct onder het dakoverstek mogelijk.

Natuurlijk kunt u hier ook kiezen of u EUROPE 2010 gold met of zonder vario-volant monteert.

EUROPE 2010 gold: Wand- en plafondhouder

De afbeelding toont links de wandhouder en rechts de plafondhouder.

Ook hier zijn alle afmetingen in mm.

);