Rollladen an zwei Fenstern eines Hauses

Rolluiken & Roldeuren

Een rolluik biedt vele positieve eigenschappen. Gebruik van hoogwaardige materialen garandeert kwaliteit en een lange levensduur. De dikke laklaag van het aluminiumpantser maakt de kleuren bijzonder weerbestendig en lichtecht. Zo laten onze veelzijdige designmogelijkheden en kleurvarianten niets te wensen over.

Voorzetrolluik

Hausfront mit Vorbaurolladen mit Rundkassette

Voorzetrolluik

De voorzetkast wordt voor het venster gemonteerd. Zo wordt de geluidswering verbeterd en het ontstaan van koudebruggen verhinderd, zonder dat de vensterhoogte wordt beÔnvloed. Deze inbouwvariant is even geschikt voor sanering van bestaande bouw als voor nieuwbouw, omdat inbouw achteraf en een enorme flexibiliteit in vormgeving en kleur van de kast mogelijk is.

 • Montage voor het raam
 • Geschikt voor sanering van bestaande gebouwen en nieuwbouw
Neues Haus mit großen Fenstern für einen Maxi-Rollladen

Maxi-rolluik

Maxi-rolluiken zijn voorzetrolluiken en worden hoofdzakelijk voor bijzonder grote deuren en ramen gebruikt. In de zomer bieden ze licht- en warmtewering, in de winter een goede isolatie tegen de kou. Bovendien heeft het een inbraakwerend effect.

 • Voorzetrolluik
 • Voor grote ramen en deuren
Neubau mit installierten Putztraeger-rollladen

Inbouwrolluik

De inbouwrolluik is ook een voorzetelement en wordt eveneens voor het venster gemonteerd. Zo wordt ook hier het ontstaan van een koudebrug verhinderd. Na het stuken van de gevel is ook de rolluikkast niet meer zichtbaar. Daardoor ziet het er minder opvallend uit als gewone voorzetrolluiken, maar biedt het dezelfde voordelen.

 • Montage voor het raam
 • Bijzonder praktisch voor nieuwbouw
Aufsatzrollladen am Fenster montiert

Opbouwrolluik

De opbouwkast wordt direct aan het venster aangebracht en kan onopvallend in elke gevel worden geÔntegreerd. Dankzij verbindingsprofielen kunnen voorzetkasten van pvc op elk venstersysteem worden gemonteerd.

 • Integratie in de gevel door montage direct op het raam
 • Geschikt voor bestaande gebouwen en nieuwbouw
vanaf
101 EUR
76 EUR
Configureren
Auto vor einem Garagentor

Garagedeuren en Roldeuren

Roldeuren zijn veelzijdig inzetbaar. De gedegen techniek waarborgt langdurig betrouwbaar gebruik, zowel privť als zakelijk. Dankzij de overtuigende materiaalkwaliteit kunnen ook grote deuren worden gerealiseerd.

Desgewenst kan de roldeur bij stroomuitval ook met een noodzwengel handmatig worden bediend.

Roldeuren zijn gegarandeerd veilig. De onderrailuitschakeling verhindert oplopen van het roldeurpantser op een hindernis. Bovendien verhindert de wettelijk voorgeschreven afrolbeveiliging dat het pantser bij mechanisch falen naar beneden valt.

vanaf
978 EUR
733 EUR
Configureren

Losse en reserveonderdelen

 • Geleidingsrails
 • Rolluikpantser
 • Accessoires voor hand- en motorbediening

Configureren