Großes Fenster mit maßgefertigtem lila Rollo, Kakteen und Blumen auf der Fensterbank

Rolgordijn

Altijd overtuigend: Dankzij de eenvoudige bediening, het tijdloze design en een gunstige prijs, het rolgordijn is ťťn van de meest populaire oplossingen voor bescherming tegen de zon! Onze rolgordijn op maas zorgen voor een uitstekende privacy en geven aantrekkelijke accenten in design. Geef de kamer een aangenaam licht meet een semi-transparante stof. Of donkerder de kamer met een verduisteringsstof om te ontspannen en ongestoord te slapen, zelfs in de sterkste stralen van de zon. Verlaat de dagelijkse routine buiten, laat je een pauze van stress en hectiek. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden. Onze op maat gemaakte rolgordijnen worden aan uw wensen aangepast. Precies op de millimeter!

Door het gebruik van transparante of semi-transparante stoffen wordt uw rolgordijn een onopvallende metgezel, die uitstekend geschikt is als styling-element voor uw vertrekken. Zelfs bij een gesloten rolgordijn komt er voldoende daglicht in het vertrek en creŽert een vriendelijke atmosfeer. Semi-transparante stoffen bieden bovendien een zichtwering, die u beschermt tegen nieuwsgierige blikken van buiten.

Rolgordijnen met een speciale gecoate stof beschermen tegen licht- en warmtestraling en zijn daarom ideaal geschikt voor de toepassing op computerwerkplekken. Voor slaap- en kinderkamers is daarentegen een rolgordijn met verduisteringsstof de perfecte oplossing.

Het maakt niet uit voor welke stof u kiest, u krijgt bij ons TOP-kwaliteit. Foto's en informatie over de materiaaleigenschappen van veel van onze rolgordijnstoffen vindt u op de pagina van de Rolgordijnen Stofcollecties. Om uw keuze gemakkelijker te maken, hebben we de stoffen in vier groepen onderverdeeld:

Rolgordijnen op maat

ein Rollo nach Maß für normale Fenstergrößen
  tot 200 cm breed en 300 cm hoog

Rolgordijn op maat S

Het rolgordijn op maat S past discreet in elke ruimte met zijn kleine as en een enorme selectie decoratieve stoffen uit verschillende collecties. Bovendien past deze rolgordijn zich door een grote verscheidenheid aan bedieningsvarianten en types aan uw ruimtesituatie aan. Deze rolgordijn is verkrijgbaar in maten tot 200 cm breed en 300 cm hoog.

 • Afmetingen tot 200 cm breed en 300 cm hoog mogelijk
 • Rolgevormd staal-rolgordijnbuis Ø 28 mm
 • 6 verschillende rolgordijntypes mogelijk
 • Naar keuze met minicassette verkrijgbaar
 • Bediening via zijbediening met ketting
 • Bediening via middenbediening mogelijk
 • Ook met motorbediening mogelijk
Adviesprijs vanaf 41 € vanaf 29 €
Configureren
ein Rollo nach Maß für Fenster bis 300 cm Breite
  tot 300 cm breed en 300 cm hoog

Rolgordijn op maat M

Het rolgordijn M is een absolute allrounder dankzij de vele configuratiemogelijkheden en afmetingen tot 300 cm breed en 300 cm hoog. Deze op maat gemaakte rolgordijn is verkrijgbaar met kettingbediening of motor en biedt vele mooi gevormde types en een verscheidenheid aan functionele en decoratieve stoffen.

 • Afmetingen tot 300 cm breed en 300 cm hoog mogelijk
 • GeŽxtrudeerd aluminium-rolgordijnbuis Ø 38 mm / vanaf 275 cm breedte Ø 50 mm
 • 5 verschillende rollgordijntypes mogelijk
 • Bediening via zijbediening met ketting
 • Alle types ook met motorbediening mogelijk
Adviesprijs vanaf 48 € vanaf 34 €
Configureren
ein Rollo nach Maß für Fenster bis 350 cm Breite
  tot 350 cm breed en 350 cm hoog

Rolgordijnen op maat XL

Het rolgordijn XL op maat is speciaal ontwikkeld voor grote raamoppervlakken en laat niets te wensen over bij beschaduwing van ramen tot een breedte van 350 cm en een hoogte van 350 cm.

 • Afmetingen tot 350 cm breed en 350 cm hoog mogelijk
 • GeŽxtrudeerd aluminium-rolgordijnbuis Ø 50 mm / vanaf 275 cm breedte Ø 65 mm
 • 5 verschillende rollgordijntypes mogelijk
 • Bediening via zijbediening met ketting
 • Alle types ook met motorbediening mogelijk
Adviesprijs vanaf 62 € vanaf 43 €
Configureren
Rollos nach Maß für extra große Fenster bis 460 cm Breite
  tot 460 cm breed en 400 cm hoog

Rolgordijnen op maat XXL

Heeft u extra grote ramen? Dan hebt u precies gelijk met onze op maat gemaakte Rollo XXL. Wij produceren dit XXL zonweringssysteem tot 460 cm breed en 400 cm hoog. Dankzij deze afmetingen kan deze jaloezie ook betrouwbaar als ruimteverdeler worden gebruikt.

 • Afmetingen tot 460 cm breed en 400 cm hoog mogelijk
 • GeŽxtrudeerd aluminium-rolgordijnbuis Ø 80 mm
 • Bediening via zijbediening (1:3 overbrenging voor gemakkelijker bediening)
 • Ook met motorbediening mogelijk
Adviesprijs vanaf 381 € vanaf 267 €
Configureren

Rolgordijnen voor dakramen

Dachgeschoss mit zwei Dachfenster-Rollos

Met name op zolder kan het in de zomer heel warm worden. Onze rolgordijnen voor dakramen bieden daarbij een betrouwbare hulp. Ze overtuigen met een eenvoudige montage en de bijzonder goede prijs-prestatieverhouding.

Bij ons vindt u rolgordijnen die geschikt zijn voor ramen van bekende fabrikanten zoals Velux, Roto en Fakro. Voor ramen van andere fabrikanten raden we aan om onze dakraam-rolgordijnen op maat te gebruiken. Waarvoor u ook kiest, te warme ruimten op zolder behoren daarna tot het verleden.

Dubbele rolgordijnen op maat

beiges Standard-Raffrollo im Fenster

In tegenstelling tot de klassieke rolgordijn is de dubbele rolgordijn gemaakt van dubbellaags stof met afwisselend transparante en ondoorzichtige strepen. Door de stofpanelen naar elkaar toe te bewegen, beheersen u individueel de lichtinval. Naast een moderne uitstraling biedt onze Duorollo op maat u ook een zeer variabel privacyscherm en verblindingsbescherming.

Vouwgordijnen

Große Fensterfront mit einem Doppelrollo nach Maß

Door het gebruik van zeer fijne stoffen ziet een vouwgordijn eruit als een gordijn en combineert dit met de eenvoudige bediening van een rolgordijn. Dit combineert de functie van zonwering en privacyscherm met de mogelijkheid om decoratieve accenten te plaatsen. Dankzij een traploze hoogte-instelling kan onze vouwgordijn ook snel aan de betreffende lichtomstandigheden worden aangepast. De vouwgordijn - het aantrekkelijke, functionele en goedkope alternatief voor een gordijn.

De traploze hoogteverstelling zorgt ervoor dat onze vouwgordijn zich snel aan de lichtomstandigheden aanpassen. Het vouwgordijn - de mooie, functionele en kosteneffectief alternatief voor een gordijn.

Rolgordijnstoffen

Rolgordijnstoffen

Breng nieuw leven in oude rolgordijnen - met onze grote keuze aan rolgordijnenstoffen. Vaak hebt u geen nieuwe rolgordijnen nodig, maar volstaat een nieuwe rolgordijnenstof.

Kies uit ons reusachtige assortiment met uiteenlopende kwaliteiten en kleuren.

Onderdelen

Einzelteile für Rollos

In ons grote aanbod aan reserve-onderdelen, individuele onderdelen en uitgebreide accessoires zult u beslist iets kunnen vinden. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan helpt onze Hotline u graag verder.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel