Rolgordijnstof Trevira CS

Rolgordijnen Trevira CS

De Trevira CS-collectie wordt gekenmerkt door innovatieve effen stoffen. De halfdoorschijnende stoffen van het moeilijk ontvlambare Trevira CS-weefsel zorgen voor zicht- en zonwering in zowel werk- als woonruimtes. Het licht glanzende materiaal creŽert lichtreflexen bij tegenlicht en verleent uw vertrekken een aangename sfeer.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • Trevira CS
  • wasbaar op 30 ° C
  • moeilijk ontvlambaar
Adviesprijs vanaf 121 € vanaf 85 €
Rolgordijnen selecteren

De kleuren van de Rolgordijnen-Collectie Trevira CS

Collectieeigenschappen van Trevira CS

100 % Trevira CS, gewicht: 155 g/m≤, lichtechtheid 5-7, lichtdoorlatend, wasbaar op 30į, moeilijk ontvlambaar B1, geschikt voor beeldschermruimten, reflectie 8 % tot 57 %, absorptie 9 % tot 90 %, transmissie 2 % tot 34 %, prijsgroep 6

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Rolgordijnen-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Aanbevelingen voor de computerwerkplek

Stofeigenschappen voor de computerwerkplek.

Sinds 1 januari 2000 schrijft de computerwerkplekverordening voor computerwerkplekken lichtbeschermingsvoorzieningen voor. Taak: Schittering en reflecties op monitoren te voorkomen en bovendien een vrij uitzicht naar buiten mogelijk maken.

Vanuit elke windstreek is het zonlicht of de lichtintensiteit verschillend. De ideale waarde op de werkplek ligt tussen de 500 en 1500 lux. Het bereiken van deze waarde wordt door vele factoren doorslaggevend beÔnvloed. Zo speelt ook het seizoen, de invalshoek van de zonnestralen en de aanwezigheid van tegenoverliggende gebouwen een doorslaggevende rol voor de benodigde transmissiewaarden van het gordijn.

Voor de praktische toepassing adviseren we om als "vuistregel" de maximale transmissiewaarden niet te overschrijden.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel