Detailansicht eines Doppelrollos mit braunem Stoff

Dubbele rolgordijn XL

De dubbele rolgordign XL met zijn extra groot rolgordijnbuis met een diameter van 50 mm is geschikt voor afmetingen tot 260 cm breed en 290 cm hoog.

  • Afmetingen tot 260 cm breed en 290 cm hoog mogelijk
  • GeŽxtrudeerd aluminium-rolgordijnbuis Ø 50 mm, zilver
  • Bediening met ketting
  • 4 verschillende rolgordijntypes mogelijk - optioneel met halfronde of hoekige cassette
  • Onderprofiel binnenliggend van volaluminium in kleur wit, zilver of zwart
Adviesprijs vanaf 192 € vanaf 139 €
Configureren

Bediening met eindloos ketting of motor

Rolgordijnas met eindloos ketting

Het dubbele rolgordijn XL wordt met een eindloos ketting als rolgordijn met koord opzij (naar keuze links of rechts) of met een Motor bediend.

Een combinatie van functie en design

Dubbel rolgordijn type 2

Met het dubbel rolgordijn type 2 beschikt u over een instapmodel van de beste kwaliteit met op elkaar afgestemde materialen. Bescherming op maat tegen inkijk en tegen de zon die u niet meer zult willen missen.

Door een montageprofiel dat als gegoten aansluit op de houders, is dit dubbel rolgordijn heel eenvoudig te monteren. Nadat de bevestigingsclips aan de wand of het plafond zijn geschroefd, hoeft het montageprofiel inclusief het dubbele rolgordijn alleen nog maar in de clips te worden geklikt. Daarbij kunnen door een klein beetje verschuiven van de bevestigingsclips kleine oneffenheden in de ondergrond worden genivelleerd.

Dubbele rolgordijnen met cassette

Dubbele rolgordijnen met cassettes

Mooie cassettes geven onze dubbele rolgordijnen een prachtig uiterlijk. Of het nu om trendy halve cassettes gaat of om klassiek-moderne rechthoekige cassettes: uw nieuwe dubbele rolgordijn past uitstekend in de omgeving.

Het dubbele rolgordijn type E is met een halve cassette uitgevoerd, die de stof onderaan niet volledig omsluit. De afdekking aan de voorkant is halfrond en plaatst een beschaafd accent.

Bij het dubbele rolgordijn type K omsluit een rechthoekige cassette het materiaal en de techniek volledig.

Met het dubbel rolgordijn type U beschikt u over een heel bijzonder design-dubbelrolgordijn van de mooiste materialen – het dubbele rolgordijn Ultimate.

Dubbel rolgordijn Ultimate

Productafbeelding van het dubbel rolgordijn Ultimate

Zoekt u een uniek dubbel rolgordijn? Het dubbele design-rolgordijn Cultuur met een rechthoekige aan de onderkant open cassette valt op door zijn afdekking van roestvrij staal of chroom. De kleuren van drager, ketting en behuizing van de aandrijving passen bij elkaar.

Hier overtuigt niet alleen het mooie totaalbeeld, maar ook de levensduur en de lichte loop van de gebruikte componenten.

Stoffen voor dubbele rolgordijn

Stof van het dubbele rolgordijn

De materialen van de dubbele rolgordijnen vallen op door hun afwisselende strepen van ondoorzichtige stof en bijna doorzichtig weefsel. Omdat de stof rondom loopt en daardoor twee stoffen banen naast elkaar liggen, kunt u door het verschuiven van de stofbanen de lichtinval regelen.

De stoffen uit onze collectie Brillant Ottima variŽren van een natuurlijk uiterlijk via Unidesign en Jacquard-weefsels tot een design met meerdere strepen.

  • De stoffen met een natuurlijk uiterlijk zijn afkomstig van warme houttinten en zorgen daarmee voor een warme en natuurlijke atmosfeer.
  • De Unidesign-stoffen zijn tijdloos klassiek.
  • De stoffen van het Jacquard-weefsel vallen op door hun zichtbare en voelbare structuren.
  • De daarop geplaatste meerkleurige naden van de stoffen in het multi-design zorgen voor een stijlzekere afwisseling in de ruimte.

Onze stoffen voor dubbele rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een rolgordijn op maat.