Detailansicht eines Doppelrollos mit braunem Stoff
Doppelrollo nach Maß
Doppelrollo, Ansicht aller Kassetten-Typen: E, K, U

Dubbele rolgordijn S

Het dubbele rolgordijn S past bij de kleine rolgordijnbuis met een diameter van 28 mm decent in elke ruimte situatie. De twee boven elkaar geplaatste stofbanen van afwisselend doorschijnend en ondoorzichtig materiaal helpen om een perfecte regeling van licht te creŽren.

 • Afmetingen tot 200 cm breed en 200 cm hoog mogelijk
 • Rolgevormd staal-rolgordijnbuis Ø 28 mm, wit
 • 4 verschillende rolgordijntypes mogelijk - optioneel met halfronde of hoekige cassette
 • Bediening met ketting of motor
 • Drager en ketting van pvc of metall
 • Onderprofiel binnenliggend van volaluminium in kleur wit, zilver of zwart
vanaf
141 EUR
91 EUR
Configureren

Stoffen voor dubbele rolgordijn

Stof van het dubbele rolgordijn

Stoffen voor dubbele rolgordijnen hebben afwisselend strepen uit ondoorzichtige stof en bijna ondoorzichtige weefsels. De stoffen uit onze collectie Brillant Ottima variŽren van een natuurlijk uiterlijk via Unidesign en Jacquard-weefsels tot een design met meerdere strepen.

 • De stoffen met een natuurlijk uiterlijk zijn afkomstig van warme houttinten en zorgen daarmee voor een warme en natuurlijke atmosfeer.
 • De Unidesign-stoffen zijn tijdloos klassiek.
 • De stoffen van het Jacquard-weefsel vallen op door hun zichtbare en voelbare structuren.
 • De daarop geplaatste meerkleurige naden van de stoffen in het multi-design zorgen voor een stijlzekere afwisseling in de ruimte.

Onze stoffen voor dubbele rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een rolgordijn op maat.

Dubbel rolgordijn - met of zonder cassette?

Dubbel rolgordijn type 2

Het dubbel rolgordijn S is in de basisuitvoering verkrijgbaar met een montageprofiel waardoor de montage kinderspel wordt. Nadat de bijbehorende clips aan de wand zijn bevestigd, wordt het montageprofiel eenvoudig in de clips geklikt.

Dubbel rolgordijn type E en K

Met de typen E, K en U kunt u voor onze dubbele rolgordijnen S ook mooie cassettes kiezen in halfronde of rechthoekige uitvoering. Op die manier wordt uw dubbele rolgordijn een echte blikvanger!

 • Type E: dubbel rolgordijn met halve cassette, de voorste afdekking halfrond, stof en techniek zijn van onderen niet afgedekt
 • Type K: dubbel rolgordijn met rechthoekige cassette, stof en techniek zijn volledig omsloten

Dubbel rolgordijn Ultimate

Productafbeelding van het dubbel rolgordijn Ultimate

Een dubbel rolgordijn in een unieke uitvoering met roestvrij staal of chroom.

Bij dit mooie dubbele design-rolgordijn met zilverkleurige cassette worden zowel de afdekking aan de voorkant als van de zijdelen naar uw keuze van roestvrij staal of chroom gemaakt. Dragers, kettingen en aandrijfbehuizingen worden eveneens van metaal gemaakt en op de kleur afgestemd.

Videobeschrijving:

Produktvideo des Rollo Typ Ultimate

Trekdraad opzij of motorbediening?

Onze dubbele rolgordijnen zijn verkrijgbaar als rolgordijn met trekdraad opzij met een eindloos ketting. De bediening wordt nog gemakkelijker met een radiografisch te bedienen motor.

Dubbel rolgordijn met eindloos ketting

Rolgordijnas met eindloos ketting

Bij het dubbele rolgordijn met trekdraad opzij wordt het gordijn met een eindloos ketting geopend en gesloten. De ketting wordt aan de zijkant van de rolgordijnas door een onderhoudsvrije kettingaandrijving geleid. Uiteraard kunt u in de configuratie zelf aangeven aan welke kant u de bediening wilt hebben.

Dubbel rolgordijn met motorbediening

Dubbel rolgordijn met in de motoras geÔntegreerde motor

Gemakkelijker kan de bediening niet worden! Breng het dubbele rolgordijn heel eenvoudig met een druk op de knop omhoog en omlaag. De motor neemt u het gehele werk uit handen. De motor is volledig geÔntegreerd in het dubbele rolgordijn en daardoor van buitenaf niet zichtbaar.

Onze radiografisch bediende motor (12 - 24 V) met een minimale geluidsontwikkeling beschikt over een geÔntegreerde rem. De begrenzing van de afgelegde weg vindt plaats met een elektronische eindstopinstelling. Voor de bediening krijgt u een handzender in 1-kanaals- of 5-kanaalsuitvoering. De stroomvoorziening van de motor vindt plaats via een netvoeding in het stopcontact. Als geen stroomaansluiting beschikbaar is, kan de motor ook met een batterijas of een zonnepaneel met accu-opslag worden aangedreven.