De producten van worden door de gerenommeerde Duitse fabrikant VS Sonnenschutz GmbH & Co. KG geproduceerd en direct af fabriek aan u geleverd. VS Sonnenschutz levert sinds 1990 aan de Duitse en Europese markt met hoogwaardige zonweringsystemen.

Als u niet direct van de praktische en ongecomplieerde leveringservice gebruik wilt maken, kunt u uw zonweringsyteem ook ter plaatse zelf afhalen.

VS Sonnenschutz overtuigt met vakkennis, stijl en creatief desing uit eigen fabriek in Gornsdorf, ten zuiden van Chemnitz. Klanten kunnen hun zonweringsproducten bij VS Sonnenschutz individueel vormgeven. De productfilosofie van VS Sonnenschutz is dat nut en plezier moeten samenvallen, anders gezegd, een aansprekende vormgeving is van praktische waarde. Het volledige productpalet van VS Sonnenschutz is erop gericht esthetiek, praktische bruikbaarheid en prijs-prestatieverhouding in een optimale verhouding tot elkaar te brengen.

Afgezien van standaardproducten zijn natuurlijk ook individuele producten mogelijk. De creativiteit en de speciale klantenwensen kennen nauwelijks grenzen.

VS Sonnenschutz kan bogen op jaar bedrijfssucces en zodoende ook jaar ervaring, die door een gestage groei van productpalet en personeel worden gekenmerkt. Het innovatieve bedrijf koopt voor haar maatproducten uitsluitend de beste grondstoffen en heeft voor de verwerking de meest hoogwaardige en moderne machines tot haar beschikking, om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Zoals u ziet, bent u bij op het goede adres voor uw zonweringsysteem. Wij zijn de experts die uw speciale wensen kunnen realiseren.