Wij staan voor kwaliteit "Made in Germany". Vertrouw op onze ervaring en onze hoogwaardige productie.

Kwaliteit
Al onze producten voor de zonwering zijn in onze fabriek in Duitsland vervaardigd en staan voor kwaliteit "Made in Germany". Onze producten zijn hoogwaardig bewerkt. Wij gebruiken uitstekende materialen en onze techniek is dankzij de jarenlange ervaring als producent zeer uitgerijpt en absoluut betrouwbaar.

U kunt ervan opaan dat u bij ons de beste kwaliteit koopt. Voor het verzenden controleren wij de goederen nog een keer zorgvuldig.
Bediening
Onze producten kunnen heel eenvoudig handmatig of elektrisch worden bediend. In onze shop kunt u de voor u geschiktste variant kiezen.
Design en stoffen
Onze stoffen en materialen zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen aan de wettelijke normen. Al naar gelang het product zijn ze afwasbaar of kunnen ze worden gereinigd, zodat u lang veel plezier van uw zonwering zult hebben.

U kunt onze artikelen in vele verschillende kleuren en decoratieve dessins bestellen, zodat uw zonwering zich perfect in de woning integreert of aan uw huis aanpast. Uw creatieve woonideeën hebben nauwelijks grenzen.

Wanneer u onzeker bent over de stofkeuze, kunt u zich door ons een origineel kleurmonster laten toesturen (Kleurstaal bestellen).
Ervaring
Ons bedrijf bestaat al tien jaar en we kunnen bogen op een dienovereenkomstige ervaring. Wij produceren onze zonweringsystemen met de modernste machines en productiemethoden volgens de nieuwste technieken. Wij gebruiken uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan de desbetreffende normen en voortdurend worden gecontroleerd. Wij zijn experts, die hoogwaardige zonweringoplossingen voor u vervaardigen.