maßgefertigte Plissees an Türen und am Fenster

Plissé

Het plisse gordijn is een modern alternatief voor de klassieke rolgordijn. Het overtuigt met decoratief geplooid materialen en een hoge veelzijdigheid. Daarmee is het de meest populaire binnen zon- en zichtwering.

Onze op maat plisses bevatten verschillende uni stoffen, patroon stoffen en structuur stoffen in moderne kleuren. Kies uit meer dan 400 verschillende kleuren.

De configurator leidt u in eenvoudige stappen door de configuratie en biedt u handige hulp en nuttige informatie bij de afzonderlijke stappen. Zo wordt het opmeten van het raam en de selectie van de bijpassende plisséstof kinderspel. In het verdere proces kiest u tussen plisségordijnen met één of twee gordijnstoffen en bepaalt u of uw zonwering uitsluitend van onderen, zowel van boven als van onderen of vanuit het midden moeten worden geopend. Zo creëert u stap voor stap uw gewenste plisségordijn.

Meer dan 400 stoffen helpen u om uw plisségordijn aan de hand van de lichtsituatie en het gebruiksdoel aan te passen. U vindt alle informatie, evenals foto's en materiaaleigenschappen van onze plisségordijnstoffen op de pagina van de plisséstofcollecties. Om uw keuze te vereenvoudigen, hebben we de stoffen in vier groepen onderverdeeld:

Plissé op maat

drei braune Plissees an Rechteckfenstern

Rechthoekige plissés

Hier vindt u plissegordijnen voor rechthoekige ramen. Kies uit over 400 verschillende kleuren.

Naargelang hun raam kunt u onze plisses op maat direct aan het raam, aan plafond of aan bovendorpel ophangen. Ook een montage zonder boren is mogelijk.

 • Voor alle rechte venstervormen
 • Met één of twee stofbanen
 • Meerdere bedieningsrichtingen en montagewijzen
 • Afmetingen tot 220 x 260cm
Adviesprijs vanaf 70 € vanaf 46 €
Plissé configureren
blaues Plissee vom Typ P1415

Plissé P1415

Type P1415 is ons meest gekozen product voor rechthoekige ramen.

De gordijnstof is voorzien van afsluitprofielen en aan de zijkanten op twee koorden gespannen. Hierdoor kan het gordijn zowel van bovenaf als van onderaf worden geopend en gesloten. Met de bedieningsgrepen kunt u de stof met de aluminium profielen gemakkelijk in elke gewenste positie schuiven.

De Plissee P1415 wordt met vier trekkoordhouders op de glaslijst bevestigd, in of voor de raamnis of direct op het raam. Uiteraard kan het plisseegordijn naast de montage met schroeven ook zonder boren worden bevestigd.

Als u het vouwrolgordijn op het raam bevestigt, blijft deze ook bij een gekanteld raam in de gewenste positie staan. De spanning van de koorden voorkomt slingeren.

 • ons best verkochte vouwrolgordijn
 • bovenste en onderste profiel zijn beweegbaar
 • Openen en sluiten met bedieningsgreep
 • Afmetingen: tot 150 cm breedte en 220 cm hoogte
braunes Plissee vom Typ P1614

Plissé P1614

Type P1614 is een gespannen systeem met greepbediening en variabel gordijn. Het bijzondere aan dit plisseegordijn is de klembevestiging op het raam.

De koorden van het gespannen systeem voorkomen dat het plisseegordijn gaat slingeren. Zo kan het raam zelfs worden gekanteld zonder dat u de vensterbank hoeft te ontruimen.

 • Vouwstore zonder boren en zonder lijmen
 • eenvoudige en snelle klembevestiging op het raam
 • geen beschadiging van de raamafdichting
 • veilige en plaatsbesparende montagemethode
 • bovenste en onderste profiel zijn beweegbaar
 • Openen en sluiten met bedieningsgreep
 • Afmetingen: tot 150 cm breedte en 220 cm hoogte
vier runde und schräge Plissee-Typen

Ronde en schuine plissés

Hier vindt u plissegordijnen speciaal voor veel verschillende raamvormen zoals gebogen, ronde en schuine ramen.

 • Voor alle ramen met bijzondere vormen
 • Individueel voor uw venster
 • Afmetingen tot 150 x 150 cm
 • Verscheidene hoeken leverbaar
Adviesprijs vanaf 70 € vanaf 46 €
Configureren
Plafondfenster mit zwei gespannte Plissee

Plissés voor plafondvensters en serres

Hier vindt u plissegordijnen speciaal voor plafondramen en serres. Deze plisses zijn speciaal afgestemd op bediening in grote hoogte.
Al onze plisses zijn op maat geproduceerd. De plisse kunt u bestellen tot een maximale breedte van 150 cm en een maximale lengte van 300 cm.

 • Rechte en schuine uitvoeringen
 • Speciaal afgestemd op bediening in grot hoogte
 • Verschillende motoren en aandrijvingen
Adviesprijs vanaf 115 € vanaf 92 €
Configureren

Plissés voor dakramen

Dachfenster-Plissee mit braunem Stoff

Onze plisségordijnen voor dakramen besparen u de onaangename kanten van de zomer. Want zonder zonwering kan het onaangenaam warm worden op de zolderverdieping door te grote zonnestraling. Rust uw dakramen dus uit met een van onze plissés! Ze houden het grootste deel van de warmte buiten.

De dakraam plissé is gemaakt om perfect bij uw raam te passen. Voor dakramen van de merken VELUX, Roto of Fakro heeft u alleen de typeaanduiding van het raam nodig. Bij alle andere fabrikanten wordt het vouwgordijn direct volgens de afmetingen van uw raam geproduceerd.

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, stofsoorten en kleuren. Zo kunt u uw nieuwe zonwering volledig individueel naar uw ideeën vormgeven!

Losse en reserveonderdelen voor plissés

Wandhalter mit Clip für Plissees

Ons aanbod omvat ook een breed scala aan accessoires voor de montage en bediening van onze plisségordijnen.

Omdat wij onze plissés zelf produceren, kunt u nog steeds reserveonderdelen voor uw plissés bij ons kopen. Als u niet kunt vinden wat u zoekt in onze online shop, neem dan contact met ons op!

Wij bieden ook een reinigingsservice voor de professionele reiniging van uw vouwgordijnen. Met behulp van ultrasoon geluid stralen de ophangingen dan weer uit als op de eerste dag.