Viele verschiedene Stofffarben der Plissee Kollektionen.

Plissé Stofcollecties

Met een keuze uit meer dan 400 kleuren, onderverdeeld in 4 stofsoorten, is de keuze grenzeloos. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een eenvoudig plisségordijn in heldere natuurlijke kleuren of iets kleurrijks - bij ons vindt u zeker de juiste stof. Laat u inspireren en informeer uzelf hier uitgebreid over onze plisséstoffen.

Om het kiezen van een stof voor u makkelijker te maken, zijn de collecties ingedeeld aan de hand van hun materiaaleigenschappen. De stofsoort bepaalt ook de geschiktheid van een plisségordijn voor verschillende lichtsituaties. Zo is een verduisteringsstof meestal een dikke, stevige stof die het binnendringen van licht en warmte voorkomt. Veel transparante stoffen zijn daarentegen van een patroon voorzien en meer geschikt voor toepassing in de woonkamer.

Transparante stoffen

Transparante stoffen zijn relatief lichtdoorlatende dunne stoffen die voornamelijk worden gebruikt als decoratie en een lichte zicht- en zonwering bieden.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Hula

Hula

Deze stoffen zijn het moderne antwoord op traditionele gordijnen! De transparante stoffen van de Hula-collectie intrigeren door hun lichte kleuren. Het samenspel van transparante gedeeltes - gecreëerd met uitbrandtechnologie - en minder transparante gedeeltes resulteert in cirkels van verschillende afmetingen. De decoratieve stoffen zorgen voor een lichte zichtwering. Bovendien zijn alle stoffen geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, waardoor ze zonder problemen in de keuken en de badkamer kunnen worden gebruikt.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Smart

Smart

De stoffen van de Smart-collectie worden gekenmerkt door witte lijnen die in een regelmatig terugkerend patroon smaller en weer breder worden. In het kleurenpalet van de Smart-stoffen zijn lichte natuurlijke tinten net zo goed vertegenwoordigd als krachtige kleuren. Een Smart-plisségordijn ziet er elegant uit en zorgt voor een opwaardering van elke ruimtesituatie. Bovendien zijn alle stoffen geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en kunnen daarom ook in keukens en badkamers worden gebruikt.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Allure

Allure

Eenvoudige, effen stoffen staan bij de Allure-collectie op de voorgrond. Of u nu voor champagne, delicaat mandarijn of blauw kiest - met de stoffen van deze collectie krijgt u een subtiele en elegante zichtwering en bescherming tegen verblinden voor uw ramen. Geschikt voor vochtige ruimtes, transparantie en wasbaar zijn onverslaanbare eigenschappen van deze stoffen.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Mare

Mare

Met een stof uit de Mare-collectie krijgt u een plisségordijn in een transparante en mooie look dat geschikt is voor vochtige ruimtes. Vrijliggende, meer of minder contrasterende draden in het holle weefsel geven de stoffen nét dat beetje extra. De stoffen Natur en Schwarz kunnen met de semi-transparante Vivo-collectie heel mooi worden gecombineerd tot een plisségordijn met 2 gordijnstoffen.

Transparante stoffen in zachte tinten en met een lichte kleurstructuur kenmerken de Tessa Reflex-collectie (voorheen Perlmutt Tessa). Met deze stoffen overspoelt u de ruimte met veel licht. Om het opwarmen van de ruimte tegen te gaan, hebben de stoffen op de achterzijde een parelmoercoating. Met deze plisségordijnen krijgt u een zichtwering die modern design en functionaliteit combineert!

De stoffen van de Simply Design / creativ-collectie zijn een ideaal alternatief voor klassieke gordijnen. De stoffen laten zowel licht als zicht in de ruimte toe en overtuigen dankzij hun krachtige kleuren of met een filigraan patroon.

Of u nu voor cirkels, bloemen, gekleurde lijnen of de effen stof kiest, met de transparante stoffen van de Simply Colour-collectie beschikt u over een kleurrijk en decoratief alternatief voor gordijnen.

De stoffen van de transparante Cannes-collectie benadrukken uw vertrekken op bijzonder stijlvolle wijze. Met een lichte gouden touch verlenen de gestreepte stoffen elke kamer een verfijnde, aangename sfeer. De kleurencombinaties van de strepen aan de voorzijde wordt - in spiegelvorm - ook op de achterzijde van de stoffen herhaald.

Hoofdkenmerk van de Glanz Crush-collectie is de nadrukkelijke kreukelstructuur, die onmiddellijk de aandacht van uw gasten zal trekken. Met deze zijdeachtig glanzende stoffen vervangt u uw gordijnen door een modieuze en verfijnde raamdecoratie.

De geplooide stoffen van de Jakarta-collectie bekoren door hun transparante en elegante uitstraling. Het gestructureerde oppervlak van de fijn geweven tweekleurige stof met zacht glanzend effectgaren geeft uw kamers net dat beetje extra! In donkere aarde- en metaaltinten straalt deze collectie rust uit en creëert een elegante feel-good sfeer.

Met hun lichte kleurstructuur van witte kettingdraad, die zelfs donkere natuurlijke kleuren een lichtheid geeft, verbeteren de plisségordijnen van de Milan-collectie uw leefruimte. De delicate stoffen laten zowel licht als blikken in de kamer toe en zijn daarom een moderne alternatief voor klassieke gordijnen. Met hun kleurenpalet in natuurlijke tinten geven ze elke ruimtesituatie een klassieke elegantie.

De Nordic Herbs-collectie brengt de natuur in uw huis! Op een witte achtergrond floreren bloemen, takken, grassen en struiken en veranderen elke ruimte in een oase. De plisséstoffen overtuigen met een lichtdoorlatendheid en doorzichtigheid en zijn met hun patroon gegarandeerd een blikvanger voor uw gasten. Combineer levendige, stijlvolle patronen met zonwering met deze stoffen.

De stevige plisséstoffen van de Onda-collectie kenmerken zich door eenvoudige elegantie met lichte, levendige patronen die een ware blikvanger zijn! Blootgestelde, in elkaar grijpende golven sieren de transparante stof, die is doordrongen met dun effectgaren en bij blootstelling aan licht een zachte glans in de kamer brengt. De structuur van de stof zorgt voor een lichte zicht- en zonwering.

Lichte, transparante stoffen staan centraal in de Venice-collectie, die uw ruimtes stijlvol omlijst met pastelkleuren van de natuur. Kenmerkend is de linnenlook die de stoffen een bijzondere uitstraling geeft zonder ze te verzwaren. Vanwege hun delicate, lichtdoorlatende en doorzichtige structuur is de Venice-collectie met zijn plisséstoffen een ideale alternatief voor klassieke gordijnen.

Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Jacquard

Jacquard

Een tijdloze woninginrichting en design bereikt u met de Jacquard-collectie. De semi-transparante stoffen hebben een ingetogen jacquardpatroon dat enigszins afwijkt van de basiskleur van de stof. Met deze plisségordijnen krijgt u niet alleen zicht- en zonwering maar ook een elegante raamdecoratie.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Astoria

Astoria

Het bloemenpatroon van deze plisséstoffen doet denken aan grote papavers die zich eindeloos naar boven slingeren. Het dessin en het kleurenpalet van deze collectie zijn de trend van dit moment, variërend van eenvoudige tinten via een elegant zilver tot krachtige kleuren als groen en steenrood.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Largo

Largo

Fleur uw ruimte op met de Largo-collectie. Bij de hoofdkleur passende glanzende strepen lopen als golven horizontaal door het hele kleurenpalet van deze stoffen. De lichtinval bepaalt hoe intensief de strepen glanzen. Met een plisségordijn uit deze collectie krijgt u een echte blikvanger, die er steeds iets anders uitziet en nooit verveelt. Alle stoffen zijn vochtbestendig en de donkere tinten baksteenrood, bruin en grijs zijn geschikt voor het gebruik op computerwerkplekken.

geschikt voor vochtige ruimtes
Plisséstof Vivo

Vivo

Gekleurde, vrijliggende draden lopen door het witte, semi-transparante basisweefsel van de stoffen uit de Vivo-collectie. De stoffen zijn zichtwerend en desondanks lichtdoorlatend. Ze kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes, zoals keuken en badkamer. Deze stoffen zijn prachtig combineerbaar met de transparante Mare-collectie in een plisségordijn met 2 gordijnstoffen.

De naam van deze collectie verraadt het al. Het semi-transparante, lichte basisweefsel wordt door de contrastrijke verticale lijnen als het ware in kleuren ondergedompeld. Ondanks de speelse uitstraling van deze stoffen wordt veiligheid met hoofdletters geschreven: Dankzij een speciale coating zijn de stoffen in deze collectie moeilijk ontvlambaar.

De Linea-lijn overtuigt met zijn vriendelijke kleuren in een krijtstreepdessin. De lichtdoorlatende stoffen zijn tijdloos en dankzij de Teflon-coating extreem vuilafstotend. Met de vooral in tegenlicht glanzende stoffen brengt u kleur in elke woonruimte.

Vriendelijke kleuren en een opvallend effect zijn de belangrijkste kenmerken van de Marmor-collectie. Zoals de naam al suggereert, doet het patroon aan marmer denken, dat zich in bijpassende kleuren over de gehele stof uitstrekt. De lichte, lichtdoorlatende stoffen zijn dankzij een speciale coating moeilijk ontvlambaar conform B1. Daarnaast zijn de drie donkere stoffen donkerblauw, grijs en bloedrood geschikt voor toepassing op computerwerkplekken.

Met de lichte en zomers gekleurde stoffen van de Summertime-collectie haalt u de zomer in huis. Met de delicate structuur en de filigraan transparanten doen deze stoffen luchtig aan en creëren een huiselijke sfeer.

Deze collectie is eenvoudigweg onbeschrijfelijk. Al naar gelang van de stof en de lichtinval worden de meest uiteenlopende kleuren en schakeringen geproduceerd. Breng bijv. een accent aan met een plisségordijn waarvan de tint afhankelijk van de lichtinval van blauw tot rood varieert. Bovendien zorgt de kreukelstructuur ervoor dat de stoffen nog levendiger aandoen.

De dikke, linnenachtige stoffen van de Polaris-collectie maken indruk door hun eenvoud. De lichtdoorlatende, effen kleuren zijn moeilijk ontvlambaar en passen als tijdloze zonwering in elke ruimtesituatie.

Met de Cetus-collectie krijgt u innovatieve stoffen die door hun grove weefsel in katoenlook tegelijk eenvoudig en modern aandoen. De semi-transparante stoffen bestaan uit 100% Trevira CS en zijn daarom moeilijk ontvlambaar. Verfraai met deze zicht- of zonwering niet alleen uw woning. Al naar gelang van de stofkleur en de bijbehorende transmissiewaarde zijn deze plisségordijnen ook geschikt voor gebruik op computerwerkplekken.

De Trevira CS-collectie wordt gekenmerkt door innovatieve effen stoffen. De halfdoorschijnende stoffen van het moeilijk ontvlambare Trevira CS-weefsel zorgen voor zicht- en zonwering in zowel werk- als woonruimtes. Het licht glanzende materiaal creëert lichtreflexen bij tegenlicht en verleent uw vertrekken een aangename sfeer.

Zorg voor een mooie glans in uw vertrekken, want zoals de naam van deze collectie al suggereert, hebben alle stoffen in deze collectie een zijdeachtige glans over zich, die afhankelijk van de lichtinval varieert. Het brede kleurenpalet maakt het mogelijk om deze stoffen in veel ruimtelijke situaties toe te passen.

veel kleuren
Plisséstof Crêpe

Crêpe

Een zachte structuur aan de voor- en achterzijde en een uitgebreid kleurenpalet kenmerken de semi-transparante Krepp-collectie en laten niets te wensen over. De stoffen zijn licht glanzend en verlenen elk vertrek een weldadig aanvoelend klimaat met hun frisse kleuren.

Het verfijnde, in op elkaar afgestemde kleuren gehouden rechthoekpatroon geeft de delicate stoffen van de semi-transparante Vivant-collectie nét dat beetje extra. Met deze stoffen verleent u uw woonruimte een verfijnde atmosfeer. Aangezien alle stoffen geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes, is het gebruik in keuken en badkamer ook zonder problemen mogelijk.

Deze collectie onderscheidt zich niet alleen door zijn stoffen in lichte en subtiele kleuren, maar ook door zijn lage prijs. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, zodat een combinatie van meerdere plisségordijnen in een vertrek zonder problemen mogelijk is.

Een effen plisségordijn te saai voor u? Dan bent u aan juiste adres bij de Polaris Print-collectie! De stoffen met hun krachtige kleuren en de geprinte, in elkaar verweven zilveren cirkels brengen in elke vertrek accenten aan. Met zonlicht doorschenen worden de cirkels in de tint van de stof gedompeld en in een afstekend kleurpatroon weergegeven.

Natuurlijkheid en een tijdloos design kenmerken de stoffen uit de Juno-collectie. De stevige, bast-achtige weefselstructuur doet denken aan strand en zee. De semi-transparante stoffen laten genoeg licht in het vertrek, maar houden blikken van derden buiten. Combineer een plisségordijn heel eenvoudig met een rolgordijn, een lamellengordijn of een paneelgordijn, want ook voor deze producten is de Juno-collectie beschikbaar.

Bent u op zoek naar eenvoudige plisségordijnen die toch een blikvanger zijn? Dan zijn de stoffen van de California PR-collectie precies wat u zoekt! De plisségordijnen zijn voorzien van een licht gestructureerd lijnenpatroon van subtiel glanzend effectgaren, dat afhankelijk van de lichtinval licht glanst en zo een warme sfeer creëert in elke ruimtesituatie.

Speelse oranje/rode of blauw/groene stippen zijn het thema van de Candy Dots-collectie. De halftransparante stoffen van deze collectie spelen met het invallende licht en zorgen door de kleurrijke stippen voor een levendig lichtspel in de ruimte.

In de Castello-collectie komen een moderne, natuurlijke kleurenpalet en klassieke, subtiele jacquardpatronen samen. Met een monochromatisch effect onderscheidt de herhalende versiering zich lichtjes van de basistoon van de plisséstof; bijna ondoorzichtig laten ze toch een subtiele lichtinval toe. Met deze collectie omlijst u uw ramen met tijdloze elegantie.

Het middelpunt van de stevige stoffen van de Delhi-collectie is een elegant weefpatroon dat licht contrasteert met de basistoon. Dankzij de glanzende coating glinsteren deze plisségordijnen bij blootstelling aan licht en overspoelen ze uw ruimtesituatie met sprankeling. De stoffen zijn verkrijgbaar in klassieke natuurlijke kleuren en moderne bessentinten.

Creëer een gezellige sfeer met de gordijnen van de Fiona Easy CR-collectie. De zachte vezelstructuur aan de voor- en achterkant straalt speelse lichtheid uit door het marmerachtige effect en laat een subtiele lichtinval toe. Met hun tijdloze pasteltinten zijn deze plisségordijnen de ideale aanvulling voor elk stijlvol ingericht huis.

Bent u op zoek naar een opvallende raamdecoratie en wilt u uw ruimtes op een moderne manier opfrissen? Dan is deze collectie perfect voor u. De Fiona Easy PR-collectie draait volledig om wilde, speelse witte lijnenpatronen in trendy kleuren - hier komt geen verveling bij kijken. Typerend voor dit minimalistische, moderne patroon zijn ook de kleuren taupe, grijs en lichtgrijs, die helemaal in lijn zijn met de huidige Bauhaus-trend.

Op de stoffen van de Kabul-collectie worden speelse, talrijke cirkels met elkaar verbonden tot een geheel. Een plisségordijn met deze halftransparante stof - doorspekt met doorzichtige cirkels in verschillende groottes - wordt een eyecatcher in elke kamer. U kunt bijzondere accenten leggen in de huidige trendkleur groen.

Van wit tot mintgroen tot antraciet, de La Paz-collectie laat geen nuance achterwege. Met deze stoffen en hun delicate patronen kunt u een bijzondere sfeer creëren in uw woonruimtes. De speciale weeftechniek brengt een duidelijk patroon aan op een lichte en delicate stof, waardoor een prachtig effect ontstaat.

Brons, koper en zilver - nobele kleuren combineren zich met het jacquard-weefsel in een visgraatpatroon tot plisséstof van topklasse. De glanzende kleuren van de Maracay-collectie geven de hele ruimte een bijzondere sfeer. Hier kunt u een modern plisségordijn samenstellen met de tijdloze glans van edele metalen.

De vele kleuren van de Seto-collectie laten niets te wensen over. In lijn met een licht vochtige penseelstreek loopt de fijne, licht glanzende kleurstructuur als een rode draad door deze plisséstofcollectie. De lichte stoffen blijven met hun vriendelijke kleuren discreet op de achtergrond, maar voldoen ook aan elke eis van een echte blikvanger.

Met de Seto Metallic-collectie krijgt u iets heel bijzonders: metallic glans aan het raam. Met de gecoate stoffen van Seto Metallic in de meest edele kleuren goud en zilver volgt u stijlvol een van de meest opvallende trends in de modewereld van de afgelopen jaren.

Speciaal gecoate stoffen

Speciaal gecoate stoffen zijn ondoorzichtige stoffen die dankzij de speciale coatings op de buitenzijde van de stof slechts een klein deel van de licht- en warmtestralen binnen laten. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, warmtewering of bescherming tegen verblinden voor computerwerkplekken.

De speciaal gecoate stoffen van de Cascade Reflex-plissécollectie tonen bij tegenlicht hun felle kleuren. Verticale lopende lijnen die in dezelfde tinten zijn gehouden, verlenen de stof een bijzonder elegante look. De met parelmoer gecoate achterzijde reflecteert een groot deel van het zonlicht en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

In de kleurrijke stoffen van de Flair Reflex-collectie zijn glanzende draden verwerkt. Deze geven de stoffen zowel een moderne en lichte kleurstructuur als een decent glanseffect in zonlicht. De brede waaier van kleuren - van wit via zacht geel tot een krachtig paars en zwart - maakt de gebruiksmogelijkheden onbeperkt. Door de consistente lage transmissiewaarden kunnen deze stoffen ook heel goed worden gebruikt op computerwerkplekken.

licht verduisterend
Plisséstof Office Reflex

Office Reflex

De Office Reflex-collectie wordt gekenmerkt door robuuste, moeilijk ontvlambare stoffen met een fijne oppervlakstructuur. De zilverkleurige speciale coating op de achterzijde reflecteert de zonnestraling op betrouwbare wijze en weert de warmte uit uw vertrekken. Bovendien beschikken deze plisségordijnen over een zogenaamd dimout-effect, zodat ze ideaal zijn voor toepassing op dakramen of computerwerkplekken.

Zoals de naam al doet vermoeden, onderscheiden de speciaal gecoate stoffen van de Krepp Reflex-collectie zich door hun fijne, korrelachtige structuur. Met de met parelmoer gecoate achterzijde bieden deze plisségordijnen een speciale warmtewering en fleuren het klimaat in het vertrek op met hun oplichtende kleuren.

veel kleuren
Plisséstof Crush Reflex

Crush Reflex

De Crush Reflex-collectie is met meer dan 30 kleuren de meest uitgebreide collectie. Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer verschillende plisségordijnen met verschillende kleuren om zo het karakter van het desbetreffende vertrek perfect te onderstrepen. De stoffen met kreukelstructuur houden met hun met parelmoer gecoate achterzijde de warmte gegarandeerd buiten. Bovendien zijn alle stoffen moeilijk ontvlambaar conform B1.

Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen zijn stoffen die geen lichtstralen doorlaten. Er kunnen echter lichtspleten aan de zijkanten of door de snoergaten ontstaan. Verduisteringsstoffen zijn voornamelijk geschikt voor gebruik als zonwering, hittewering of als bescherming tegen verblinden.

De Narvik BO is een innovatieve, extra-dunne en ondoorzichtige plisséstof met een witte, met folie gelamineerde achterzijde. Door de speciale warmtereflecterende coating zijn deze stoffen bijzonder geschikt voor dakramen en op het zuiden gerichte muren. Op de voorzijde van de stof aangebrachte zachte vezels verlenen deze verduisteringsstoffen net dat beetje extra.

Of u nu op zoek bent naar kleurrijke of grijstinten plisséstoffen, u zult vinden wat u zoekt in de Hamar BO-collectie. De stoffen zijn aan de achterkant wit en hebben een reflectiewaarde van meer dan 80% - een uitstekende waarde. Dit betekent dat ze niet alleen licht, maar ook warmte betrouwbaar buiten houden vanwege de hoge reflectie.

Sluit de zon buiten! Met de robuuste stoffen van de Lund BO-collectie houdt u de zon en nieuwsgierige blikken buiten. De stoffen zijn perfect geschikt om de hele kamer te verduisteren, met een reflectiewaarde van 79% en een transmissiewaarde van 0% (Houd er echter rekening mee dat er nog steeds licht kan binnenkomen via de zijkanten en de koordgeleiders in de stof). De trendy kleuren van deze collectie zijn zichtbaar aan zowel de binnen- als de buitenkant van de stoffen.

Simply the Best

Hier is de naam programma: moderne stoffen in tijdloze kleuren voor een voordelige prijs. In onze Simply the Best-collectie vindt u plisségordijnen in de meest populaire stofkwaliteiten, zoals kreuk en crush. Wilt u dat uw plisségordijnen er niet alleen goed uitzien, maar ook energiebesparend zijn? Kies dan tussen onze halftransparante of verduisterende honingraatplisségordijnen.

Met de licht glanzende stoffen met een zachte structuur krijgt u een modern plisségordijn voor een betaalbare prijs. Het kleurenpalet varieert van natuurlijk tot levendig en maakt het ook mogelijk om meerdere plisségordijnen in één ruimte te combineren.

Moderne plisségordijnen voor een betaalbare prijs! Met de plisségordijnen met een elegante kreukeloptiek bent u helemaal trendy. Of het nu subtiel of krachtig is, met een plisségordijn met een crash-effect bepaalt u de lichtkleur en sfeer in de ruimte.

Honingraat plisségordijn
Plisséstof Wabe Daylight - Simply the Best

Daylight - Simply the Best

Onze Daylight-honingraatplisségordijnen in tijdloze kleuren zijn decoratief, functioneel en overtuigen door hun prijs. De spankoorden lopen door de honingraatcellen, waardoor hinderlijke lichtpunten worden vermeden. Isolerende luchtopsluitingen in de honingraat zorgen voor een optimaal binnenklimaat.

Honingraat plisségordijn
Plisséstof Wabe Blackout - Simply the Best

Blackout - Simply the Best

Tijdloze blackout-honingraatplisségordijnen voor een voordelige prijs! De speciale honingraatstructuur in combinatie met een reflecterende coating aan de binnenkant van de honingraat zorgt voor maximale verduistering. De spankoorden lopen door de honingraatcellen, waardoor de lichtinval tot een minimum wordt beperkt. Isolerende luchtopsluitingen in de honingraat houden in de zomer de warmte buiten en in de winter in de ruimte.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel