Honingraat plisségordijn
Plisséstof Wabe Daylight - Simply the Best

Plissé Wabe Daylight - Simply the Best

Onze Daylight-honingraatplisségordijnen in tijdloze kleuren zijn decoratief, functioneel en overtuigen door hun prijs. De spankoorden lopen door de honingraatcellen, waardoor hinderlijke lichtpunten worden vermeden. Isolerende luchtopsluitingen in de honingraat zorgen voor een optimaal binnenklimaat.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 300 cm
Adviesprijs vanaf 79 € vanaf 52 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Wabe Daylight - Simply the Best

Collectieeigenschappen van Wabe Daylight - Simply the Best

Koorden verlopen binnen de raten, 100 % polyester, gewicht: 175 g/m², lichtecht 5-7, vochtig afwisbaar, lichtdoorlatend, plooibreedte 25 mm, stofbreedte 300 cm, prijsgroep 2
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Honeycomb plissé / Honingraatplissé

Stofeigenschappen voor de computerwerkplek.

Honingraatplissés hebben twee met elkaar verbonden stoffen banen die samen een zeshoekige honingraatstructuur vormen. Dit creëert een isolerende luchtlaag die in de zomer de warmte buiten houdt en tegelijkertijd in de winter de warmte binnen houdt. Hierdoor kunnen zelfs stookkosten worden bespaard tijdens de winter!

In tegenstelling tot een plisségordijn met een klassieke stof, lopen de trekkoorden binnenin de honingraatstructuur en zijn ze dus niet zichtbaar. Hierdoor zijn er ook geen gaten in het plisségordijn waar het licht doorheen kan vallen.

De honingraatplissés zijn verkrijgbaar met halftransparante stoffen voor licht- en privacybescherming of met verduisterende stoffen. Deze verduisterende stoffen hebben bovendien een zilveren, reflecterende coating aan de binnenkant van de honingraat.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel