Plissťstof Simply Design

Plissť Simply Design

Het bloemenpatroon, dat aan takjes doet denken, is het hoofdkenmerk van de semi-transparante stoffen van de Simply Design-collectie. Daarbij variŽren deze stoffen zowel in hun basiskleur als in de kleur van de takken. Naast de stoffen met een patroon is er ook een bijpassende effen stof in zwart. Zo kunnen met deze licht glanzende stoffen meerdere ramen in een ruimte op harmonieuze wijze van een zicht- en zonwering worden voorzien. In een plissťgordijn met twee gordijnstoffen kunnen de stoffen ook direct worden gecombineerd.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • glanzende stoffen
  • bloemenpatronen
vanaf 91 EUR* vanaf 64 EUR * Adviesprijs
Plissť selecteren

De kleuren van de Plissť-Collectie Simply Design

Collectieeigenschappen van Simply Design

100% polyester, gewicht: 60 g/m≤, lichtecht 6, lichtdoorlatend, wasbaar bij 30į C, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 215 cm, prijsgroep 4

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissť-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.