Plisséstof Linie

Plissé Linie

De naam van deze collectie verraadt het al. Het semi-transparante, lichte basisweefsel wordt door de contrastrijke verticale lijnen als het ware in kleuren ondergedompeld. Ondanks de speelse uitstraling van deze stoffen wordt veiligheid met hoofdletters geschreven: Dankzij een speciale coating zijn de stoffen in deze collectie moeilijk ontvlambaar.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 230 cm
  • moeilijk ontvlambaar B1
Adviesprijs vanaf 87 € vanaf 58 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Linie

Collectieeigenschappen van Linie

100% polyester, gewicht: 87 g/m², lichtecht 5-7, wasbaar bij 30°C, lichtdoorlatend, moeilijk ontvlambaar B1, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 230 cm, prijsgroep 3
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel