veel kleuren
Plisséstof Crêpe

Plissé Crêpe

Een zachte structuur aan de voor- en achterzijde en een uitgebreid kleurenpalet kenmerken de semi-transparante Krepp-collectie en laten niets te wensen over. De stoffen zijn licht glanzend en verlenen elk vertrek een weldadig aanvoelend klimaat met hun frisse kleuren.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 225 cm
Adviesprijs vanaf 72 € vanaf 47 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Crêpe

Collectieeigenschappen van Crêpe

100% polyester, gewicht: 86 of 90 g/m², lichtecht 5-7, moeilijk ontvlambaar DIN4102 B1, wasbaar bij 30°C, lichtdoorlatend, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 230 cm, prijsgroep 1
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel