Plissťstof Glanz Crush

Plissť Glanz Crush

Hoofdkenmerk van de Glanz Crush-collectie is de nadrukkelijke kreukelstructuur, die onmiddellijk de aandacht van uw gasten zal trekken. Met deze zijdeachtig glanzende stoffen vervangt u uw gordijnen door een modieuze en verfijnde raamdecoratie.

Stoftype: Transparante stoffen

Transparante stoffen zijn relatief lichtdoorlatende dunne stoffen die voornamelijk worden gebruikt als decoratie en een lichte zicht- en zonwering bieden.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 230 cm
Adviesprijs vanaf 72 € vanaf 47 €
Plissť selecteren

De kleuren van de Plissť-Collectie Glanz Crush

Collectieeigenschappen van Glanz Crush

100% polyester, gewicht: 102 g/m≤, lichtecht 5-7, wasbaar bij 30įC, lichtdoorlatend, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 230 cm, prijsgroep 1
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissť-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.