Plissťstof Fiona easy PR

Plissť Fiona easy PR

Bent u op zoek naar een opvallende raamdecoratie en wilt u uw ruimtes op een moderne manier opfrissen? Dan is deze collectie perfect voor u. De Fiona Easy PR-collectie draait volledig om wilde, speelse witte lijnenpatronen in trendy kleuren - hier komt geen verveling bij kijken. Typerend voor dit minimalistische, moderne patroon zijn ook de kleuren taupe, grijs en lichtgrijs, die helemaal in lijn zijn met de huidige Bauhaus-trend.

Stoftype: Semitransparante stoffen

Semi-transparante stoffen zijn de meest gekochte stofkwaliteit. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, zichtwering en decoratie. De relatief ondoorzichtige stoffen laten een deel van het daglicht naar binnen, zonder dat men van buiten direct naar binnen kan kijken.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 240 cm
  • OEKO-TEX Standard 100
  • geschikt voor vochtige ruimtes
Adviesprijs vanaf 87 € vanaf 58 €
Plissť selecteren

De kleuren van de Plissť-Collectie Fiona easy PR

Collectieeigenschappen van Fiona easy PR

53 % polyester + 47 % viscose, gewicht: 65 g/m≤, lichtecht 5-6, vochtig afwisbaar, geschikt voor vochtige ruimtes, lichtdoorlatend, ÷koTex standaard 100, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 240 cm
prijsgroep 3
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissť-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel