veel kleuren
Plisséstof Crush Reflex

Plissé Crush Reflex

De Crush Reflex-collectie is met meer dan 30 kleuren de meest uitgebreide collectie. Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer verschillende plisségordijnen met verschillende kleuren om zo het karakter van het desbetreffende vertrek perfect te onderstrepen. De stoffen met kreukelstructuur houden met hun met parelmoer gecoate achterzijde de warmte gegarandeerd buiten. Bovendien zijn alle stoffen moeilijk ontvlambaar conform B1.

Stoftype: Speciaal gecoate stoffen

Speciaal gecoate stoffen zijn ondoorzichtige stoffen die dankzij de speciale coatings op de buitenzijde van de stof slechts een klein deel van de licht- en warmtestralen binnen laten. Ze worden voornamelijk gebruikt als zonwering, warmtewering of bescherming tegen verblinden voor computerwerkplekken.

  • maximaal mogelijke stofbreedte: 230 cm
  • moeilijk ontvlambaar
  • speciale gecoate achterzijde
Adviesprijs vanaf 69 € vanaf 38 €
Plissé selecteren

De kleuren van de Plissé-Collectie Crush Reflex

Collectieeigenschappen van Crush Reflex

100% polyester, gewicht: 106 - 150 g/m², deels moeilijk ontvlambaar, lichtecht 5-7, wasbaar bij 30°C, ondoorzichtig, plooibreedte 20 mm, stofbreedte 220 cm, prijsgroep 0 / prijsgroep 2
Opmerking: Geringe afwijkingen in kleur en structuur worden veroorzaakt door het productieproces en kunnen niet worden gereclameerd.

De waarden van de stofeigenschappen in detail

Plissé-Stofeigenschappen

Reflectie (R) is de energiecomponent die door een lichaam wordt afgestoten (lichtstralen worden gereflecteerd).
Absorptie (A) is de energiecomponent die door een lichaam in warmte wordt omgezet (lichtstralen worden door de stof opgenomen)
Transmissie (T) is de in een lichaam doordringende energie (lichtstralen gaan door de stof heen).
Deze drie waarden vormen samen 100%.

De reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden zijn van collectie tot collectie zeer uiteenlopend. Dit wordt bepaald door de aard van het dragend weefsel. Hoe opener een stof is geweven, hoe meer licht kan door de stof heen kan dringen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel