Plisségordijn voor trapeziumramen en plisségordijn voor halfrond raam

Ronde en schuine plissés

De speciale vormen van onze plisségordijnen zijn uitstekend geschikt voor bijzondere raamsituaties. Ze bieden u optimale zonwering, zelfs voor punt- en ronde ramen.

Ze kunnen worden bediend met een bedieningsgreep of een koordbediening. Bovendien zijn ze verkrijgbaar als vaste variant. Al onze speciale vormen plisségordijnen werken met het beproefde DECOMATIC®-systeem.

  • Voor alle ramen met bijzondere vormen
  • Individueel voor uw venster
  • Afmetingen tot 150 x 150 cm
  • Verscheidene hoeken leverbaar
Adviesprijs vanaf 70 € vanaf 46 €
Configureren

Creativiteit kent geen grenzen

Met onze plisségordijnen voor schuine, trapeziumvormige en driehoekige ramen creëert u decoratieve accenten, zelfs op deze bijzondere plekken in uw huis. Elk plisségordijn wordt op maat gemaakt, waardoor we zelfs halfronde en ronde ramen kunnen voorzien van een praktisch en stijlvol plissé.

Energie-efficiënt energiebesparend honingraat plisségordijn

Detailafbeelding van een rood honingraatplisségordijn / dupli plissé

Onze honingraat plisségordijnen - ook wel duette-plissés, honeycomb plisségordijnen of dubbele plisségordijnen genoemd - zijn een speciale aanbeveling. Door twee met elkaar verbonden stofbanen die een zeshoekige honingraatstructuur vormen, ontstaat er een isolerend luchtkussen. In de zomer laat het honingraatplissé de warmte niet naar binnen en in de winter helpt het om de warmte binnen te houden. Hierdoor wordt het niet alleen gezellig, maar bespaart u ook op stookkosten! Dankzij de speciale structuur van het honingraatplisségordijn kan ook maximale verduistering worden bereikt in combinatie met een verduisterende stof.

De oplossing voor gevels en dakkapellen: driehoekige plisségordijnen

Driehoekig plisségordijn

Im dakgedeelte van een huis worden vaak driehoekige ramen gebruikt om dakkapellen of dakgevels volledig te beglazen. Hierdoor komt er naast licht ook warmte in de zolder. Voor dit probleem bieden wij u onze speciale vorm plisségordijnen als passende oplossing in onze online winkel!

Deze plisségordijnen zijn gespannen systemen. Dit voorkomt dat de stof gaat doorhangen en zorgt ervoor dat het plisségordijn altijd in de juiste positie staat.

Onze plisségordijnen voor driehoekige ramen kunnen worden bediend met een bedieningsgreep of een koordbediening. Om ervoor te zorgen dat u deze bedieningsgrepen altijd gemakkelijk kunt bereiken, bieden we speciale bedieningsstangen aan. Voor een permanente zonweringoplossing raden wij u vaste plisségordijnen aan.

Besparingstip voor gevelramen

Rechthoekig plisségordijn P1415 met koordverlenging

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor een op maat gemaakt plisségordijn voor uw raam met een speciale vorm? Dan raden wij u het plissé P1415 aan met bijbehorende koordverlenging.

U bestelt het rechthoekige plisségordijn in de benodigde breedte en geeft voor de hoogte de maat van de kleinste hoogtezijde op. Voor de grotere hoogtezijde geeft u de bijbehorende koordverlenging aan. Het plisségordijn is dan zonder beperkingen bedienbaar tot aan de kleinste hoogtezijde. Het bovenste driehoekige gebied blijft vrij.

De bediening gebeurt comfortabel met een bedieningsgreep direct aan het railprofiel. Beide railprofielen zijn vrij verplaatsbaar en kunnen in elke gewenste horizontale positie worden vergrendeld door middel van de zijdelingse koordspanning.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel