Explosionszeichnung eines Flächenvorhangs

Paneelgordijnen / schuifvitrages

Paneelgordijnen geven u een moderne en zeer exclusieve vormgeving van de ruimte. De toepassingsmogelijkheden van paneelgordijnen zijn zeer uitgebreid. Ze zijn niet alleen geschikt als bescherming tegen inkijk en de zon voor grotere raamoppervlakken, ze kunnen met een enkel paneel ook heel eenvoudig om blikvanger dienen voor een anders saaie wand. Daarnaast zijn paneelgordijnen ideaal geschikt als ruimteverdeler, om individuele woongebieden van elkaar te scheiden. Ook als schuifdeur voor missen, kasten of opbergplanken zijn paneelgordijnen geschikt.
Het mooie is: De panelen van de paneelgordijnen kunnen heel gemakkelijk worden verplaatst naar waar u ze graag wilt hebben. Daarbij kunt u kiezen of de panelen per stuk of alle panelen tegelijkertijd met zogenaamde meenemers verplaatst moeten worden. Door het gebruik van verschillende materiaalkwaliteiten voor de individuele panelen worden aan uw creativiteit geen grenzen gesteld.

  • Railsysteem van geŽloxeerd aluminium
  • Breedtes tot 580 cm mogelijk, panelen met en zonder stof
  • Op maat geknipte stoffen voor paneelgordijnen
Adviesprijs vanaf 107 € vanaf 83 €
Configureren

Het paneelgordijn Absolute Panel in detail

Schematische Darstellung eines Flächenvorhangs

U kunt ons paneelgordijn Absolute Panel geheel volgens uw eigen wensen vormgeven. U ontvangt dan van ons een compleet op maat gemaakt paneelsysteem met panelen en inclusief een universeel ophangsysteem evenals de individuele componenten. Zo kunt u ook een paneelgordijn zonder paneelstof samenstellen en dit voorzien van uw eigen stof of posterbanen. Voor een reeds aanwezig paneelgordijn kunt u op maat geknipte stofbanen ontvangen.
Onze schuifgordijnen/paneelgordijnen zijn leverbaar tot een maximale breedte van 580 cm. Ook de breedte van de individuele stofpanelen is vrij selecteerbaar tot 90 cm en juist bij grote stofpanelen plaatst u hiermee heel bijzondere accenten. Het railsysteem ontvangt u met maximaal vijf lopers zodat u maximaal vijf panelen individueel kunt verplaatsen.

Waroom sundiscount?
  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Duurzaamheid als doel