Markise auf einer Terrasse

Zonneschermen

Het zonnescherm heeft zich bewezen als een textiel outdoor bescherming tegen de zon op vele gebieden. Of als weerbestendig zonwering in de buiten dineren, als een decoratieve bescherming tegen de zon met inbegrip van gevel ontwerp in de vorm van uitvalschermen, zoals opvouwbare schaduwdoek boven terras en pergola's of effectieve bescherming tegen de zon voor het serre - zonneschermen bieden overal via hun variabele werking en functionele zonneschermdoeken optimale bescherming tegen weersinvloeden. Hier kunt u niet alleen de grootte, vorm en kleur van hun zonnescherm zelf bepalen, maar ze zich ontwikkelen door middel van extra opties zoals volant of een elektrische aandrijving.

Offene Gelenkarmmarkisen

Open knikarmschermen

Een voordelige basisoplossing zonder duur weerbescherming biedt een passend verschijningsbeeld. Door gebruik maken van bouwvoorzieningen (wanduitsparing, dakoverhang) kan het zonnescherm toch tegen weer en wind worden beschermd.

 • Bijzonder eenvoudige montage boven balkons en loggia's
 • Robuuste bouwwijze en materiaal met een lange levensduur.
 • Optioneel met elektrische aandrijving
 • Verkrijgbaar in afmetingen tot 700 cm x 410 cm (gekoppelde breedte tot 1400 cm mogelijk)
vanaf
544 EUR
436 EUR
Open knikarmscherm kiezen
Kassettenmarkisen

Cassetteschermen

De rondom perfecte oplossing voor uw terras combineert elegant design met hoog comfort en beschermt tegen weer en wind. Geniet iedere minuut van elke dag, beschermd tegen verwering en UV stralen.

 • Helder design
 • Het opgerolde zonneschermdoek blijft tegen vuil beschermd
 • Optioneel met elektrische aandrijving
 • Verkrijgbaar in afmetingen tot 700 cm x 410 cm (gekoppelde breedte tot 1400 cm mogelijk)
vanaf
816 EUR
653 EUR
Cassettescherm kiezen
Uitvalscherm EUROPE 2090

Uitvalscherm EUROPE 2090

Het extreem robuuste uitvalscherm EUROPE 2090 is ook voor grote afmetingen ontwikkeld. Verantwoordelijk hiervoor zijn vooral grote uitvalarmen met binnenliggende veren voor steeds optimale doekspanning. Deze zonnescherm kan ook met spanstanders aan balkons worden gemonteerd zonder lastig.

 • Maximale breedte: 600 cm, maximale uitval: 175 cm
 • Met optie cassette voor bescherming tegen weer en vuil
 • Als klemzonnescherm ideaal voor huurobjecten, omdat er niet geboord hoeft te worden
 • Standaard met zwengelaandrijving, optioneel met elektrische aandrijving
Serre zonnescherm EUROPE 3000

Serre zonnescherm EUROPE 3000

Dit zonweringsysteem wordt op uw serre aangebracht en vormt zo met haar goedgevormde frame een harmonisch geheel. Op rails glijdt het door u gekozen doek over het dak van uw serre, zodat zonlicht en warmte gereflecteerd en geabsorbeerd kunnen worden en een aangename lichthoeveelheid uw serre binnenvalt. U hebt keuze uit vele verschillende soorten doek en dessins van hoogwaardige kwaliteit, die in elk opzicht aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

 • Maximale breedte: 500 cm (1000cm bij 2 gekoppelde systemen), maximale uitval: 500 cm
 • De goedgevormde cassette biedt weerbescherming en steekt niet naar boven uit
 • Probleemloos spannen en naspannen van het zonneschermdoek
 • Comfortabele bediening door elektrische aandrijving

Zonneschermdoeken / Volants

Een zonnescherm is oft jarenlang blootgesteld aan weer en wind en dit ziet men het doek of volant dan ook aan. Eine Markise ist oft jahrelang ungeschŁtzt Wind und Wetter ausgesetzt und dies sieht man dem Tuch oder dem Volant dann auch an.

Bij onze zonneschermen kan zowel de doeken en de volants zeer eenvoudig worden vervangen. Vervang gewoon uw oude zonneschermdoek met een kant-en-klare doek voor de zonnescherm. U kunt kiezen uit meer dan 150 stof-designs van zonneschermdoeken. Alle designs zijn dan ook beschikbaar in de keuze van een nieuwe volant, die kan worden besteld in twee verschillende vormen.

Verdere informatie over zonneschermdoeken / volants

Accessoires en motorbesturing voor zonneschermen

Vind onderdelen voor uw zonnescherm. Of accessorize uw zonnescherm met accessoires, bijvoorbeeld met een beschermhoes voor zonnescherm.
Dus voor uw zonnescherm met draadloze gemotoriseerde we hebben tal van accessoires zoals draagbare controllers en diverse weersensoren.

Verdere informatie over accessoires en motorbesturing voor zonneschermen