-45%

Plissťs

Plissees (ook plissťgordijnen) uitmunten bijzonder door het modern vouw-design. Met de verschillende bedienvarianten en de gevouwen gordijnstof is de plissť de meest decoratief en meest gekocht zonwering product voor het binnengebruik.  

-38%

Lamellen

De tijden waar de verticale lamellen allen in bureaus, spreekkamern en banken waren te vinden zijn geleden. Lamelgordijnen worden steeds meer in private ruimtes gebruikt als een decoratief element voor zonwering of zelfs als separatiewand.  

-38%

Rolgordijnen

De populariteit van de klassieke rolgordijnen is aldoor. De lekker prijs kwaliteits verhouding, dat voortdurend tijdeloos design en de eenvoudig gebruik maken onze rolgordijnen een zeer praktisch zicht- en lichtwering. Rolgordijnen zijn ook voor dakramen verkrijgbaar.  

-38%

JaloezieŽn

Moderne jaloezieŽn verenen eenvoudige bedienbaarheid met een effectief licht- en zichtwering. Verschillende lamelbreedtes (25, 35 en 50 mm), materialien (alu/hout) en verschillende mogelijkheden voor de bediening maken de jaloezie tot een allrounder voor zonwering.  

»Bij ons kunt u individuele zonweringsystemen ongecompliceerd online bestellen.«
-20%

Zonneschermen

Op balkons, terrassen of loggia's vinden zonneschermen steeds meer ingang dan parasols. Verhoogd comfort, eenvoudig gebruik en materialien met grootste kwaliteitsstandaards uitmuten onze zonneschermen. CreŽr een relax oase te uw thuis.  

-25%

Insectenwering

Buitenlucht is belangrijk – maar helaas stroomt niet allen buitenlucht door geopend ramen. Lat u met ons insectwering op maat ongewenst gasten zoals vliegen, wespen en muggen eenvoudig buiten. Horren zijn geschikt voor ramen en deuren.  

  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Snelle levering
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
-25%

Rolluiken/Roldeuren

Een hoogwaardig rolluik beschermt tegen warmte, koude, licht, wind, weer, rumoer en nieuwsgierige blikken. Een rolluik werkt inbraak belemmeren, is grotendeels onderhoudsvrij en eenvoudig van de binnenruimte te bedienen – met gordel, zwengel, koord of motor. Roldeuren zijn plaatssparende alternatieven te garagedeuren.  

-35%

BuitenjaloezieŽn

Met een buitenjaloezie aan de gevel stopp u de warmtestaling van de zon reeds voor het raam. Zo blijven de temperaturen in de ruimtes aangenaam - ook 's hartje zomers.  

-25%

Screens

Screens zijn een zonwering voor de gelijkmatige bescherming van ruimtes. Buiten aan de gevel voor het raam gemonteerd dienen screens als zicht-, hitte- en lichtbescherming. Zonneschermdoeken of speciaal geperforeerde textilien zorgen voor jarenlange zonwering.  

-70%

Standaardproducten

Soms moet het bijzonder goedkoop zijn, daar reikt een zonwering van standaardmaat. Als standaardproduct viindt u jaloezieŽn in alu-hout-combinatie of aluminium, rolgordijnen voor normale ramen en Velux-dakramen maar ook dubbele rolgordijnen en vouwgordijnen.