Verticale lamellen voor schuine ramen

schräge Lamellen an einem Giebelfenster

Slope-lamellen zijn een bescherming tegen inkijk en zon zonder gelijke voor bevestiging aan schuine plafonds zoals bijvoorbeeld bij gevelramen.

De bovenste rail van het lamellengordijn volgt daarbij de schuinte van het dak met een hoek tot 55°. Afhankelijk van de kamersituatie is een passend lamellengordijn leverbaar. Om een compleet gevelraam schaduw te geven, krijgt u een gecombineerde installatie zowel voor de linker als voor de rechter helling. Voor raamfronten met een rechthoekig oppervlak is de combinatie van slope- en rechthoekige lamellen zonder problemen mogelijk. Onze producten bieden een optimale bescherming tegen de zon en combineren elegantie en functionaliteit voor gevelramen tot op de vloer.

Verdere informatie over verticale lamellen voor schuine ramen

Verticale lamellen voor ramen met horizontale bogen

halbrund gebogene Lamellenanlage

Deze bijzonder elegante lamellen laten zich niet enkel in een erker en andere moeilijke architectonische situaties als zonwering of inkijkbescherming inzetten.

Ook als luchtige separatiewand, die naar keuze inkijk of afscherming kan bieden, of om een exclusieve zonwering voor een trappenhuis te realiseren.

Verdere informatie over verticale lamellen voor ramen met horizontale bogen

Verticale lamellen voor ramen met verticale bogen

gebogene Lamellenvorhänge für Türbogen

Bescherming tegen de zon voor heel specifieke situaties vraagt om net zo individuele aanbiedingen. Boogramen zorgen voor bijzondere accenten in elke ruimte en vereisen een op maat gemaakte bescherming tegen de zon en tegen inkijk. We maken lamellengordijnen voor afgeronde ramen van elk type.

Of u nu een ronde boog, een recht aflopende boog of lamellen voor een asymmetrische installatie nodig hebt - bij ons vindt u beslist de passende oplossing.

Verdere informatie over verticale lamellen voor ramen met verticale bogen