dreieckiger Lamellenvorhang an einem Giebelfenster

Gebogen en schuine lamelgordijnen

Voor erker en gevelramen zijn speciaal gevormde lamelgordijnen een zicht- en zonwering zonder alternatief. Voor schuine gedeelten van het dak komen onze schuine lamelgordijnen in gebruik. Voor ronde erker vindt u bij de horizontaal gebogene lamelgordijnen een grote selectie van vormen. Voor ramen met een gebogen bovenrand zijn onze verticaal gebogen lamelgordijnen heel goed geschikt. Ook voor vensterfronten die zich uit schuine en rechte gedeelte of uit verticaal gebogene en schuine gedeelte samenstellen vindt u bij ons de passende lamelgordijn. Verticale lamellen zijn ook als separatiewand een zeer decoratieve blikvanger.

Verticale lamellen voor schuine ramen

schräge Lamellen an einem Giebelfenster

Speciaal voor hoog gelegen gevelramen bieden verticale lamellen een optimale zonwering die elegantie en functionaliteit samenbrengt. Wij maken voor u op maat, alle schuine venstervlakken.

Verdere informatie over verticale lamellen voor schuine ramen

Verticale lamellen voor ramen met horizontale bogen

halbrund gebogene Lamellenanlage

Deze bijzonder elegante lamellen laten zich niet enkel in een erker en andere moeilijke architectonische situaties als zon en licht inkijkbescherming inzetten.

Ook als luchtige separatiewand, die naar keuze inkijk of afscherming kan bieden, of om een exclusieve zonwering voor een trappenhuis te realiseren.

Verdere informatie over verticale lamellen voor ramen met horizontale bogen

Verticale lamellen voor ramen met verticale bogen

gebogene Lamellenvorhänge für Türbogen

Boogvensters plaatsen altijd een bijzonder accent in iedere ruimte en hebben een op maat gemaakte licht- en inkijkbescherming nodig. Wij maken lamelgordijnen voor elk boogvenster.

Verdere informatie over verticale lamellen voor ramen met verticale bogen