Insektenschutz-Schiebetür

Insectenwering

Iedereen weet het - het ongemakkelijke gevoel wanneer de nacht heeft een lage brom rond de oren. Om dit en de vervelende jeuk te wijten aan insectenbeten, heeft de mens altijd bezig met de bescherming tegen vliegende insecten geweest. Wat is er mooier dan na te denken over de tijd en milieuvriendelijke insectenwerend middel zijn?

Inzethorren

Insektenschutz-Spannrahmen Typ 51 in einem Fenster

Inzethor Type 51

Inzetraam geschikt voor vensters (ook montage tussen ramen en rolluiken). Profielen van geŽloxeerd aluminium. Hor van met vinyl gecoat glasvezelgaas, steekvast verlast. Inzetraam geschikt voor vensters (ook montage tussen ramen en rolluiken). Extreem weerbestendig rotwerend.
Ook met pollenwerendgaas of doorkijkgaas verkrijgbaar. Vanaf een hoogte van 160 cm wordt een middenprofiel (niet stofdelend) ingezet, standaard in het midden, kan echter op iedere gewenste positie worden gemonteerd.

 • Breedte van 45 cm tot max. 160 cm
 • Hoogte van 45 cm tot max. 220 cm, vanaf 160 cm hoogte wordt een middenprofiel ingezet
 • Bevestiging met verstijfd of variabele ophangveren, montage geschiedt zonder boren of veerstiften
 • Voor raamkozijnen met een dikte van 5 - 38 mm.
 • Standaardkleuren wit RAL 9016, okerbruin RAL 8001, sepiabruin RAL 8014, antracietgrijs RAL 7016, dennegroen RAL 6009, zilver geŽloxeerd en speciale RAL-kleuren (meerprijs per systeem)
 • Met vinyl gecoat glasvezelgaas, pollenwerendgaas of doorkijkgaas
 • Voor alle vensters met bijzondere vormen
Adviesprijs vanaf 115 € vanaf 99 €
Configureren

Rolhor

Eine Frau beim Herunterziehen eines Insektenschutzrollos

Comfort, eenvoudige bediening en ongestoorde harmonie - dit alles combineren onze bescherming tegen insecten cassette rolgordijnen.

De rolhoren bieden 100% insectenwerend middel. Als deze bescherming zelfs niet nodig is, rol het insect doek eenvoudig in de cassette van de rolgordijn – waar het wordt beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Insect hordeur

Fliegengitter Drehrahmen

Horren in de vorm van scharnierende hordeuren met de mogelijkheid in en uit te lopen zijn geschikt voor deuren en ramen – dus voor de montage tussen rolluik en raam. Het samenstel van de insect draaideur is uitgevoerd op raamkozijn of kozijn. Vooral voor mensen met allergieŽn krij je onze hordeur ook met een speciale pollenwerend gaas. Voor een optimale weergave is zelfs een zeer transparant doorzicht gaas beschikbaar, waarmee een verhoogde licht en luchtstroom.

Horren-Schuifhordeur en schuifhorren

Fliegengitter Schieberahmen

Horren in de vorm van schuifhordeuren en schuifhorren zijn bijzonder geschikt voor openslaande deuren en een balkon, omdat doorgangen een flexibele hantering van de vliegenhor worden gewaarborgd moet zijn. Schuifdeuren en schuifhorren houden insecten op afstand, frisse lucht en de zon komen binnen.
Vooral voor mensen met allergieŽn krij je onze schuifhordeuren ook met een speciale pollen bewaker gaas. Voor een optimale weergave is zelfs een zeer transparant doorzicht gaas beschikbaar.

Horren voor dakramen

Schematische Darstellung eines Insektenschutz-Dachfensters

Comfort, eenvoudige bediening en ongestoorde harmonie - dit alles combineren onze horren voor dakramen.

De rolhoren bieden 100% insectenwerend middel en je moet niet meer nodig hebben, zodat de gaas rolt gemakkelijk in de cassette van de rolgordijn en is beschermd tegen vuil.

Gaas en losse onderdelen voor insectenweing

Hier vindt u gaasdoeken in diverse uitvoeringen zoals glasvezelweefsels, pollenbeschermers en doorzichtige doeken en reserveonderdelen voor uw insectenwering.

Waroom sundiscount?
 • Kwaliteit van het werk van Duitsland
 • Op maat gemaakt
 • Grote kleurencollectie
 • Snelle levering
 • Enorme keuze, gunstige prijzen
 • Duurzaamheid als doel