Plisses (ook plissegordijnen) onderscheiden zich door het moderne vouw-design. Met de verschillende bedienvarianten en de gevouwen gordijnstof is het plisse het meest decoratieve en meest gekochte zonwering product binnenhuis.

De tijd waarin de verticale lamellen alleen te vinden waren in bureaus, spreekkamers en banken zijn voorbij. Lamelgordijnen worden steeds meer in private ruimtes gebruikt als een decoratief element voor zonwering of zelfs als kamerverdeler.

De populariteit van de klassieke rolgordijnen is onverminderd. De uitstekende prijs-prestatieverhouding, het tijdloos design en het gebruiksgemak maken onze rolgordijnen een zeer praktische zicht- en lichtwering. Rolgordijnen zijn ook voor dakramen verkrijgbaar.

Moderne jaloezieen combineren gebruiksgemak met een effectieve licht- en zichtwering. Verschillende lamelbreedtes (25, 35 en 50 mm), materialen (alu/hout) en verschillende mogelijkheden voor de bediening maken de jaloezie tot een allrounder voor zonwering.

»Bij ons kunt u individuele zonweringsystemen ongecompliceerd online bestellen.«

Op balkons, terrassen of loggia's worden zonneschermen snel populairder dan parasols. Verhoogd comfort, eenvoudig gebruik en materialen met beste kwaliteitsstandaarden beschrijven onze zonneschermen. CreŽr een relax oase thuis.

Frisse lucht is belangrijk – maar helaas stroomt niet alleen frisse lucht door de geopende ramen. Houd met onze insectwering op maat ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen eenvoudig buiten. Onze horren zijn geschikt voor ramen en deuren.

Een hoogwaardig rolluik beschermt tegen warmte, koude, licht, wind, weer, rumoer en nieuwsgierige blikken. Een rolluik belemmert inbraken, is makkelijk te onderhouden en eenvoudig van binnenuit te bedienen – met gordel, zwengel, koord of motor. Roldeuren zijn plaatssparende alternatieven voor garagedeuren.

Met een buitenjaloezie aan de gevel stopt u de warmtestaling van de zon reeds voor het raam. Zo blijven de temperaturen in de ruimtes aangenaam - ook hartje zomers.

  • Kwaliteit van het werk van Duitsland
  • Op maat gemaakt
  • Grote kleurencollectie
  • Enorme keuze, gunstige prijzen
  • Snelle levering
  • Duurzaamheid als doel

Screens zijn een zonwering voor de gelijkmatige bescherming van ruimtes. Buiten aan de gevel gemonteerd dienen screens als zicht-, hitte- en lichtbescherming. Zonneschermdoeken of speciaal geperforeerde textielen zorgen voor jarenlange zonwering.

Soms moet het bijzonder goedkoop zijn, daar past een zonwering met standaardmaat. Als standaardproduct vindt u jaloezieen in aluminium, rolgordijnen voor normale ramen en Velux-dakramen maar ook dubbele rolgordijnen en vouwgordijnen.